Spor Torununu bekledi

Torununu bekledi

Paylaş
Torununu bekledi

Özhan Canaydın'ın son nefesini torununu gördükten sonra verdiği ortaya çıktı

BURSA’DA TEDAVİ GÖRÜYORDU

Haberin Devamı

Galatasaray eski Başkanı Özhan Canaydın’ın pankreas kanseri tedavisi gördüğü Bursa Acıbadem Hastanesi’nde öldüğüne dair ilk haber önceki gün öğle saatlerinde ortaya atılmıştı. Ancak hastaneden yapılan açıklamada Canaydın’ın ölmediği, durumunun ağır olduğu belirtilmişti. Gece 23.30’da hayatını kaybeden Özhan Canaydın’ın son nefesini torununu gördükten sonra verdiği ortaya çıktı.

‘ALİ TALAT’I ÇAĞIRDIK’

Özhan Canaydın’ın kardeşi Mustafa Canaydın şunları anlattı: “Ağabeyim, kızı Zeynep Diniz’in İsviçre’de lise öğrenimi gören oğlu Ali Talat’ı çok severdi. Hasta yatağında hep onun gelmesini bekledi. Durumu ağırlaşınca biz de Ali Talat’a haber verdik. Ali Talat dün (önceki gün) Bursa’ya geldi.”

‘YARIM SAAT İÇİNDE OLDU’

Haberin Devamı

Özhan ağabeyim, torunu geldiğinde çok iyiydi. Torununu gördü, konuştu. Biz bir süredir hastanedeydik. Onu iyi görünce ‘Bir eve uğrayalım’ dedik ve hastaneden çıktık. İşte ne olduysa bizim evde olduğumuz o yarım saat içinde oldu. Ağabeyimin durumu kötüleşti ve son nefesini verdi. Hani eskiler ‘Bir beklediği var’ derler. Ağabeyimin de beklediği torunu Ali Talat’tı.”

‘MAÇLARINDAN SÖZ ETTİ’

Mustafa Canaydın, ağabeyinin ölmeden 3-4 saat önce Galatasaray’da basketçiyken oynadığı maçları anlattığını söyledi. 67 yaşında ölen Özhan Canaydın, bugün fabrikasının yer aldığı Bursa Organize Sanayi Bölgesi’ndeki camide kılınacak öğle namazını müteakip Hamitler Mezarlığı’nda babasının yanına defnedilecek.