Bilim - Teknoloji Total War'a Türk Damgası
Paylaş
Total War'a Türk Damgası

Büyük bir hayran kitlesine sahip olan Total War serisi belki Türklere yeterince değer vermiyor olabilir. Ancak serinin Türk hayranları bu sorunu kendileri çözüyor. İşte hayranların yaptıkları...

Strateji oyunlarına gerçekçilik ve farklı bir bakış açısı getiren Total War serisi önümüzdeki aylarda Shogun 2'yle devam edecek. Bu yapım gelene kadar serinin hayranları Empire Total War ile savaş isteklerini tatmin etmeye devam ediyor. Ancak bu yapımlarında bazı kusurlaraı var. Stratejik olarak iyi tasarlanmış olsa da Total War serileri tarihi gerçeklere fazla önem vermiyor. Kendi alternatif zaman diliminde geçtiği için bu oyunda İmparatorluklar çoğu zaman bire bir yansıtılmıyor. İşte bu özensizlikten rahatsız olan Total War Türkiye grubu hazırladıkları gerçekçilik moduyla Osmanlı Devleti'ini oyunda en iyi şekilde yansıtmak için uğraşıyor.

Haberin Devamı

Shogun 2 için kampanya 6 aydan fazla süredir yapım aşamasında olan bu mod 1.3 versiyonuna ulaştı. Modellemelerden karakter isimlerine kadar herşeyin tarihe uygun olarak değiştiği mod'u bu adresten indirebilirsiniz. Grubun Türkiye'yi temsil etme çalışmaları sadece yazılım platformunda değil. Total War Türkiye ülkemizdeki oyuncu potansiyalini göstermek için Sega'ya bir metin yollamaya hazırlanıyor.

Bu metinde Shogun 2: Total War'u orjinal almaya söz vermiş oyuncuların isimleri yer alacak. Hayran sitesi bu uğurda Shogun 2 için para biriktirme kampanyası bile başlattı. Total War Türkiye ülkemizdeki bilinçli oyuncu potansiyalini Sega'ya gösterip bir sonraki oyunlarda Türk devletlerine daha fazla değer verilmesini sağlamak için çalışıyor.Daha fazlası için ShiftDelete.Net sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Haberin Devamı