Spor Totti'den Roma açıklaması

Totti'den Roma açıklaması

Paylaş
Totti'den Roma açıklaması

İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) takımlarından Roma’nın efsanevi eski oyuncusu Francesco Totti, sarı-kırmızılı ekipteki yaşantısına yönetici olarak devam edeceğini açıkladı

25 sezon boyunca sadece Roma forması giyen ve çıktığı 786 maçta 307 gole imza atan, 2016-17 sezonunun son haftasındaki Genoa maçıyla duygusal şekilde yeşil sahalara veda eden Totti’nin, ömrünü adadığı kulüpte artık yeni bir misyonu olacak.

"YÖNETETİCİ OLARAK DAHA ÖNEMLİ BİR BÖLÜM BAŞLAMAK ÜZERE"


Eski yıldız oyuncu, kulüp kanalı Roma TV’ye yaptığı özel açıklamada, "Futbolculuk hayatım sona erdi. Şimdi yönetici olarak daha önemli bir bölüm başlamak üzere. Futbolcu olarak yeşil sahada yaptığımın aynısını yapmayı umuyorum." dedi.

Kendisi için yeni bir maceranın başlamak üzere olduğunu belirten 41 yaşındaki Totti, yeni görevinde zamana ihtiyacı olacağını dile getirdi.
Totti, sakin ve huzur içinde adım adım kendisine uyan rolü bulmaya çalışacağını ifade ederek, “Kulübün, gençlerle ilgili bölümünden başlamak üzere başkana kadar olan her seviyede 360 derecelik açıyla emrinde olacağım ve hangi rolün bana daha uygun olduğunu anlamak için zaman gerekecek." diye konuştu.

Haberin Devamı