Spor Toulouse doludizgin ilerliyor

Toulouse doludizgin ilerliyor

Paylaş
Toulouse doludizgin ilerliyor

Fransa Birinci Futbol Ligi'nde (Ligue 1) 4. haftada Toulouse liderliğini sürdürdü

Deplasmanda Nancy ile karşılaşan Toulouse, ilk yarısı golsüz sonuçlanan maçta 69. dakikada Etienne Capoue’nin golüyle 1-0 öne geçti.

Toulouse 90+3. dakikada Franck Tabanou ile bir gol daha buldu ve karşılaşmayı 2-0 kazanarak, puan kaybetmeden liderliğini sürdürdü.

RENNES İKİNCİ SIRADA

Ligin yeni takımı Arles-Avignon’u deplasmanda 1-0 mağlup eden Rennes, ligde 2. sıraya yükseldi.

27. dakikada Victor Montano’nun attığı golle maçı kazanan Rennes, 8 puan ve averajla 2. sıraya çıktı. Ligde 3. sırada ise Valenciennes’i deplasmanda 1-0 yenen Montpellier yer alıyor. 8 puanı bulunan Montpellier averajla 3. sırada.

HAFTANIN DEV MAÇINDA 1-1'LİK EŞİTLİK

Ligin 2 şampiyonluk adayını karşı karşıya getiren maçta Bordeaux, evinde Marsilya’ya yenilmekten son dakikada kurtuldu. Son şampiyon Marsilya, 12. dakikada Lucho Gonzalez’in golüyle 1-0 öne geçti.

Marsilya’da 34. dakikada Edouard Cisse, Bordeaux’dan Jaroslav Plasil’e yaptığı sert müdahale nedeniyle doğrudan kırmızı kart gördü.

İlk yarı 1-0 Marsilya’nın üstünlüğüyle sona erdi. Bordeaux, 89. dakikada Anthony Modeste’in golüyle eşitliği sağladı ve maç 1-1 sonuçlandı.

LYON TOPARLANAMADI

Ligin diğer şampiyonluk adaylarından Lyon’de ise kötü gidiş sürdü. Deplasmanda Lorient’a 2-0 yenilen Lyon, bu sonuçla 4 puanda kaldı ve 17. sıraya düştü.

Ligde 4. hafta sonunda Saint Etienne’den Dimitri Payet 4 golle gol krallığı yarışında ilk sırada bulunuyor. Yarışta 2. sırada 3 golü bulunan Daniel Braaten yer alıyor.

HAFTANIN SONUÇLARI

Saint-Etienne - Lens 3 - 1
Lorient - Lyon 2 - 0
Nancy - Toulouse 0 - 2
Valenciennes - Montpellier 0 - 1
Arles-Avignon - Rennes 0 - 1
Caen - Brest 0 - 2
Lille - Nice 1 - 1
Sochaux - Paris SG 3 - 1
Monaco - Auxerre 2 - 0
Bordeaux - Marsilya 1 - 1

Haberin Devamı