Yaşam Toyota Teknolojik Yenilikleriyle İstanbul'da!

Toyota Teknolojik Yenilikleriyle İstanbul'da!

Paylaş
Toyota Teknolojik Yenilikleriyle İstanbul'da!

Paris Otomobil Fuarı'nda dünya prömiyeri yapılan Toyota Verso-S, 2010 İstanbul Autoshow'da Türk tüketicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Toyota standında ayrıca Optimal Drive ve Hibrid teknolojisi ile donatılan geniş ürün gamı beğeniye sunulacak.

Farklı kullanıcı ihtiyaçlarına yönelik modeller üreten Toyota, 2010 İstanbul Autoshow’da geniş ürün yelpazesinin yanı sıra geleceğe ışık tutan teknolojilerini de sergileyecek. Fuarda, Optimal Drive ve Hibrid bölümleriyle çevreci teknolojilere verdiği önemin altını çizecek. Toyota, dünya prömiyeri Paris Otomobil Fuarı’nda yapılan B-MPV segmentinin en yeni üyesi Verso-S’i de Türk tüketicisine ilk kez 2010 İstanbul Autoshow’da tanıtacak.

Toyota çevreci teknolojilere 40 yılı aşkın süredir yatırım yapıyor

Toyota, yakıt verimliliğini ve yüksek performansı birlikte sunan Optimal Drive teknolojisine sahip Yaris, Auris, Corolla, Avensis, Verso, Urban Cruiser, RAV4 ve Land Cruiser Prado modellerini sergileyecek.

2,8 milyon kullanıcıyı hibrid teknolojisi ile buluşturan ve çevreci otomobil teknolojilerine 40 yılı aşkın bir süredir yatırım yapan Toyota’nın İstanbul’da ilk defa sergileyeceği modeller arasında elektrik prizinden şarj edilebilen Toyota Prius PHV ve C segmentinin ilk tam hibrid otomobili Auris HSD yer alıyor. Standın bir diğer gözdesi ise 2 milyon satış adediyle dünyanın en çok tercih edilen hibrid otomobili Prius.

B-MPV segmentinde yeni bir başlangıç: Toyota Verso-S

2011 yılında pazarda yerini alacak olan Verso-S, B segmentinin kullanım kolaylığıyla C segmentinin iç mekan genişliğini bir arada sunuyor. 3990 mm ile Avrupa B-MPV segmentinin en kısa aracı olan Verso-S, fonksiyonel, geniş ve esnek iç mekan konseptiyle kullanışlı ve konforlu bir yaşam alanı sağlıyor.

*Toyota standları 2. ve 4. Hall’de yer alacaktır.

Haberin Devamı