Ekonomi Toyota'nın Kasım Kampanyasında İndirimler 6 Bin TL'ye Varıyor

Toyota'nın Kasım Kampanyasında İndirimler 6 Bin TL'ye Varıyor

Paylaş
Toyota'nın Kasım Kampanyasında İndirimler 6 Bin TL'ye Varıyor

Toyota'nın Kasım Kampanyasında İndirimler 6 Bin TL'ye Varıyor

Her bütçeye özel, günün koşullarına uygun rekabetçi faiz oranları ve esnek ödeme koşullarını müşterilerine sunan Toyota Finans Sistemi, Kasım ayında indirimler ve avantajlar ile dolu bir kampanya hazırladı.



Kampanya kapsamında; Toyota’nın “durdurulamaz” kimliği ile öne çıkan pick-up’ı Hilux’ta 6 bin TL’ye varan indirim yapılırken fiyatlar 48.600 TL’den başlıyor. Hilux sahibi olmak isteyenler için ayrıca 50 bin TL’ye kadar kredi kullanımda “0” faiz avantajı da kampanyada yerini alıyor.

Haberin Devamı

29 bin 900 TL’den başlayan fiyatları, 3 bin 450 TL’ye varan indirim ve 6 bin TL peşin 600 TL aylık taksitleriyle Yaris’e sahip olmak artık çok kolay. 38 bin 400 TL’den başlayan fiyatlarıyla Kasım kampanyasına dahil olan Auris’te indirim 4 bin 100 TL’ye varırken 7 bin TL peşin ve 700 TL taksit avantajı da bulunuyor. Dünyanın en çok satılan otomobili Corolla 40 bin 400 TL’den başlayan fiyatı ve 4 bin 500 TL’ye kadar olan indirimiyle dikkat çekiyor. Corolla sahibi olmak isteyenler 8 bin TL peşin ve 800 TL taksitle bu isteklerine kavuşurken, modelin dizel seçeneğini tercih edenler için de ayda 100 TL farkla kampanyada fırsat yaratılıyor. Avensis’te de 3 bin 750 TL’ye varan indirim uygulanırken 10 bin TL peşin 1000 TL taksit ile prestij simgesi olan bu otomobile sahip olunabiliyor. Kasım kampanyasında ayrıca RAV4’te 2 bin TL, Verso’da 3 bin 700 TL’ye ulaşan indirimler yer alırken, Toyota’nın spor otomobildeki 50 yıllık birikimi yansıtan GT86 modelinde ise Kasım ayı süresince 4 bin Euro’luk indirim uygulanacak.

Haberin Devamı

Toyota Finans Sistemi’nin kampanyasında Kasım ayına özel indirimli fiyatlar ile Toyota modellerine yüzde 0,97 oranında özel balon ödeme faizi ile 60 aya varan vade gibi pek çok fırsat yer alıyor. Kampanyada Toyota teknolojisi ve konforuna ulaşmak isteyenlere eski araçlarını elden çıkarmaları için de “vadeli takas” seçeneği ile 3 ay ek süre veriliyor. Düşük peşinat, düşük taksit kolaylığı sunan Toyota Finans’ta işlemler tek noktadan ve çok kısa süre içinde tamamlanıyor ve herkesin Toyota sahibi olma hayalleri gerçeğe dönüşüyor.