Gündem TP üyesi Nagihan kaçırıldı

TP üyesi Nagihan kaçırıldı

Paylaş
TP üyesi Nagihan kaçırıldı

Türkiye Partisi (TP) Sakarya il örgütünün gençlik kollarında görevli 26 yaşındaki Nagihan Yıldızhan 3 kişi tarafından bir otomobile zorla bindirilerek kaçırıldı

Merkez Çatal Köprü Köyü’nde oturan ve bir okulda taşeron firmasına bağlı temizlik görevlisi olarak çalışan, aynı zamanda TP Sakarya il örgütünün kadın kolları görevlisi Nagihan Yıldızhan’ın bu sabah okula giderken 3 kişi tarafından otomobille kaçırıldı.

Güvenlik güçleri 3 kişiyi bularak, kadını kurtarmak için soruşturma başlatırken TP İl Başkanı Aydın Zengin olaya tepki gösterdi. Zengin, "Kadın hakları diye bağıran kadınlarımıza haklar dediğimiz bir çağda bu ne cürettir? Bunların anaları, kız kardeşleri yok mu?

Bu kişilerin bu zorbaların kimlikleri biliniyor. Jandarmaya yapılan şikâyet üzerine, jandarmanın arama çalışmalarına devam ettiğini biliyoruz. Ama bir an önce, Nagihan Yıldızhan’ın bulunarak, ailesine teslim edilmesini bekliyoruz. Bu çağda, bu zorbalığı yapanların da gerekli cezaya çarptırılmasını bekliyoruz" dedi.

Jandarma ekiplerinin Nagihan Yıldızhan’ı kaçıran kişileri bulmak için araştırmalarını sürdürdüğü ve birkaç yere baskın yaptığı belirtildi.

Zafer TOKUŞ/DHA