Spor Trabzon 'büyük' yenmek istiyor

Trabzon 'büyük' yenmek istiyor

Paylaş
Trabzon 'büyük' yenmek istiyor

Süper Lig'de ilk yarıda üç büyük rakibi ile yaptığı maçlardan yenilgiyle ayrılan Trabzonspor, hafta sonu Beşiktaş karşısında galibiyet hedefliyor

Bu sezon ligin 12. haftasında sahasında Beşiktaş’a 1-0, ligin 14. haftasında Galatasaray’a sahasında 3-0, ligin 16. haftasında Fenerbahçe’ye deplasmanda 1-0 mağlup olan bordo-mavililer, zirveye oynayan bu rakipleri karşısında sezonun ilk galibiyetini elde etmeye çalışacak.

Üç büyük rakibi ile yaptığı maçlarda kalesinde 5 gol gören ve gol atma başarısı gösteremeyen bordo-mavililer, siyah-beyazlılar karşısında da söz konusu maçlar içerisindeki ilk golünü arayacak.

GEÇEN SEZON BİR KEZ YENİLMİŞTİ

Trabzonspor, teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde, geçen sezon üç büyük rakibi karşısında başarılı bir grafik ortaya koyarak 6 maçın 5’ini kazanmayı başarmıştı.
Beşiktaş’ı sahasında 1-0, deplasmanda 2-1, Galatasaray’ı sahasında 2-0, deplasmanda 1-0’lık sonuçla mağlup eden bordo-mavililer, Fenerbahçe’yi evinde 3-2 yenmiş İstanbul’da ise 2-0 mağlup olmuştu. Bordo-mavililer, bu maçlarda 9 gol atarken 5 gol yemişti.

Haberin Devamı