Spor Trabzon cevabını erteledi

Trabzon cevabını erteledi

Paylaş
Trabzon cevabını erteledi

Trabzonspor Kulübü, Fenerbahçe Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu'nun yaptığı açıklamalara vereceği cevabı, ileri bir tarihe bıraktığını bildirdi

Şekip Mostoroğlu’nun açıklamalarına 14 Mart Pazartesi günü cevap vereceğini duyuran bordo-mavili kulüp, resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada, Fenerbahçe Asbaşkanı’nın yaptığı açıklamalara verecekleri cevabın ülke futbolunda kaos ortamının daha da ileri seviyelere taşınmaması adına sonraya bırakıldığını bildirerek, şu açıklamada bulundu:

"Trabzonspor Kulübü olarak sezon başından bu yana sergilemeye çalıştığımız sağduyulu tutumun son noktası olarak gördüğümüz bir anda kaleme aldığımız bildiri herkesin eteğindeki taşları dökmesini sağlamıştır.

"SÖYLEDİĞİ HER CÜMLEYE CEVABIMIZ HAZIRDIR"

Camiamız, rengini belli eden bu çevrelere karşı bundan böyle de her zaman dikkatli ve hassas davranacaktır. Fenerbahçe Asbaşkanı’nın güncel gerçeklerden uzak, suçluluk psikoloji ve demagoji yüklü ifadelerinin kulübümüzün saygınlığına ve haklı serzenişlerine herhangi bir darbe vuramayacağı açıktır. Söylediği her cümleye karşı cevabımız da hazırdır."

Buna karşın yönetim kurulunun konuyu bir kez daha değerlendirdiği belirtilen açıklamada, "Yönetim kurulumuz, ligde kritik maçların oynandığı ve derbi haftalarına girilen süreçte tansiyonu arttıracak eylemlerin fayda getirmeyeceği fikrine varmıştır.

Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında yılların getirdiği rekabete dayalı gerginliğin giderilmesi doğrultusunda başkanımız sayın Sadri Şener ve yönetim kurulumuzun göreve seçildiği günden bu yana sergilediği çabalar ortadadır.

Bu vesileyle umarız başta Fenerbahçe olmak üzere kulüplerimizi yönetenler, futbolu yönlendirenler ve kamuoyunu oluşturanlar bir an önce öz eleştirilerini yaparlar ve ligin geri kalan bölümünün ’fair play’ kurallarında tamlanması adına üzerlerine düşeni yerine getirirler" ifadelerine yer verildi.

Trabzonspor, 11 Mart Cuma günü internet sitesinden, "Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu’nun mesnetsiz, suçluluk psikolojisine dayalı ve içerik olarak başkanımız Sayın Sadri Şener’e saldırı niteliğindeki açıklamalarına gereken cevap, 14 Mart Pazartesi günü verilecektir" şeklinde duyuruda bulunmuştu.

Haberin Devamı