Spor Trabzon ezdi geçti

Trabzon ezdi geçti

Paylaş
Trabzon ezdi geçti

Turkcell Süper Lig'in 30. haftasının kapanış maçında Trabzonspor evinde Kasımpaşa'yı 2-0 yendi

Maçın gollerini 57. dakikada Egemen ve 90+4'te Umut Bulut kaydetti.. Bordo-mavili ekip bu galibiyet sonrasında puanını 53'e çıkartarak 5. sıradaki yerini korudu. Kasımpaşa ise 36 puanla 13.sırada...

Trabzonspor bu kritik maçı kazanarak ligde üst sıraları takibini sürdürdü.

MAÇTAN DAKİKALAR

Dakika 14: Selçuk’un ara pasında, bir anda kaleci Murat Şahin ile karşı karşıya kalan Alanzinho’nun vuruşunda, top Murat’tan döndü.

Dakika 15: Cale’nin ortasına yükselen Teofilo’nun kafasında Merthan topu çizgiden çıkardı.

Dakika 20: Gabriç’in pasında ceza alanı içi sağ çaprazındaki Umut’un şutunda, top kaleci Murat Şahin’in dizine çarparak kornere çıktı.

Dakika 27: Umut’un şutunda kaleci Murat Şahin’in bacak arasından geçerek filelere doğru giden topu Ergün uzaklaştırdı.

Dakika 44: Kaleciyle karşı karşıya kalan Umut’a, Murat Şahin gol izni vermedi.

Dakika 57: Sağdan Gustavo Colman’ın kullandığı kornerden gelen topa iyi yükselen Egemen, Trabzonspor’u öne geçirdi: 1-0.

Dakika 64: Ceza sahası içinde topla buluşan Cenk, Engin’in müdahalesiyle yerde kaldı. Hakem Özgüç Türkalp devam kararı verdi.

Dakika 86: Soldan kullanılan kornerde kaleci Murat boşa çıktı. Song önünde kalan topu kaleye gönderdi, ancak Keller tehlikeyi önledi.

Daika 90+4: Orta sahada kazanılan faul atışında kaleci Murat da ileri gol aramaya çıktı. Ancak Ali ve Ergün orta yapmak yerine paslaşmayı tercih edince Umut kaptığı topla ilerledi, ceza sahasına girdi ve topu boş kaleye yuvarladı: 2-0.

BAŞKAN SADRİ ŞENER KORKUTTU

Trabzonspor'da Başkan Sadri Şener, öğle saatlerinde açılışı yapılan hatıra ormanının törenine katılmak için geldiği Trabzon'da rahatsızlandı. Kulüpte bulunduğu sırada tansiyonu düşen Şener, hemen hastaneye kaldırıldı. Burada tedavisi gerçekleştirilen Şener, ardından yine törene katıldı. Ancak Şener'in yanındakilerin bu durumdan çok korktuğu öğrenildi. Başkan Sadri Şener ise, 'Sanırım kendime biraz daha dikkat etmem gerekiyor' diye konuştu.

ÖMER AYSAN'A KADRO UYARISI

Trabzonspor'da sık sık sakatlanan ve maçtan bir gün önce kadrodan çıkartılmak zorunda kalınan Ömer Aysan, Teknik Direktör Şenol Güneş tarafından sürpriz bir şekilde Kasımpaşa maçının kadrosuna alınmadı. Hafta içerisinde tüm antrenmanlara katılan futbolcunun yerine hücum oyuncusu Engin Baytar'a savunmanın sağında görev veren Güneş, diğer futbolcuları da forma için daha istekli ve özverili olmaları konusunda uyardı.

GÜNEŞ'TEN MECBURİ REVİZYON

Tecrübeli teknik adam ayrıca kart cezalısı oldukları için Kasımpaşa maçında görev yapamayan Serkan'ın yerine Gabric'e, Giray'ın yerine Song'a, Burak'ın yerine ise Teofilo'ya 11'de görev verdi. Güneş'in maç öncesinde Teofilo'yla yaptığı görüşmede oyuncuya moral verdiği öğrenildi. Serkan, Giray ve Burak ise maçı tribünden eşleri ve kız arkadaşlarıyla birlikte izledi.

ALANZİNHO ÖDÜLÜNÜ ALDI

TrabzonCell aboneleri tarafından Mart ayının en iyi futbolcusu seçilen Alanzinho'ya Kasımpaşa maçı öncesi ödülü Başkan Sadri Şener tarafından verildi. Başkan Sadri Şener daha sonra ödüllü Bal filminin Trabzonsporlu minik oyuncusu Bora Altaş ile sohbet etti.

TRİBÜNLER BOŞ KALDI

Trabzonspor'un Kasımpaşa ile oynadığı maça taraftarlar fazla ilgi göstermedi. Bordo - mavili takımın ligde önemli bir iddiasının kalmayışı nedeniyle taraftarlar maça gelmezken, öğle saatlerinde Trabzonspor'un hatıra ormanın açılışına katılan 35 profesyonel kulübün başkanı ve yöneticileri karşılaşmayı protokol tribününde kendilerine ayrılan yerden takip etti. Bu arada Trabzonspor sahaya, "TBMM'nin 90. yılını kutluyoruz. Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun" yazılı pankart ile çıktı.

3

Haberin Devamı