Osman Şenher Trabzon hak etti
HABERİ PAYLAŞ

Trabzon hak etti

Haberin Devamı

Önce Urfa şehrinden bahsedelim. Onlara ne kadar teşekkür etsek azdır. Fenerbahçe’yi de Trabzonspor’u da bağrına bastılar.
Misafirperverliği en üst seviyede gösterdiler. Her şeyden önemlisi maçtan önce söylenen İstiklal Marşı’nda büyük duygular içerisinde Hakan Aysev’e eşlik ettiler.
Sağ olsun Urfalılar! Gelelim maça; Şenol Güneş ve Trabzonspor’un tek hedefi vardı. O da Fenerbahçe’yi yenerek 8. defa Türkiye Kupası’nı müzesine götürmek. Bunu da hak ettiler.
Fenerbahçe’den daha hırslıydılar. Yenik duruma düştükten sonra bile daha iyi mücadele ettiler.
Gol pozisyonları Trabzonspor adına çok daha fazlaydı. Umut Bulut maç içinde gösterdiği müthiş performansı son vuruşlarda gösterseydi belki de ilk yarı maçı koparırdı.
Ama ne olursa olsun sahada iyi bir Trabzonspor vardı. Fenerbahçe, bir yandan 27 yıl sonra Türkiye Kupası’nı kazanmak isterken aklı bir yandan Süper Lig’deki şampiyonluktaydı.
Strese girmişler. Sakatlanma ve kart görme korkusu Fenerbahçe’nin oyununu etkilemiş. Oyunu yavaşlatarak, ikili mücadelelerden kaçarak oynamak istediler.
Kupayı yine de kazanabilirlerdi. Ama Trabzonspor’un bitmek tükenmek bilmeyen kazanma hırsı Fenerbahçe’ye bu şansı vermedi.
Bordo-Mavililer açısından güzel bir final oldu.
Her şeyden önemlisi iki takımın oyuncularını da kutlamak lazım. Oyunu sertleştirmediler, sahada pislik yapmadılar, sadece futbol oynamak istediler. Maçın hakemi Cüneyt Çakır ise çok başarılıydı. İki takımın da etkisi altında kalmadı.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder