Spor Trabzon ilk çalışmasını yaptı

Trabzon ilk çalışmasını yaptı

Paylaş
Trabzon ilk çalışmasını yaptı

Trabzonspor'un 20 gün sürecek Hollanda kampındaki ilk çalışma, teknik direktör Şenol Güneş'in yaptırdığı antrenmanla başladı

Sakatlıkları bulunan Tayfun Cora, Murat Tosun, Barış Özbek ile Hırvatistan’da tedavi gören Drago Gabric ve takımdan gönderilmesi gündemde olan Hrvoje Cale, antrenmana katılmadı. Çam ormanının içerisindeki antrenman sahasına çıkan futbolcular, kontrol ettikleri sahanın zemininden memnun kaldı.

GÜVENLİK KAMERASI

Otelin içerisindeki antrenman sahasında yapılan ilk çalışmaya taraftarlar alınmadı. Üç taraftar ise çam ormanlarının içerisinden dolaşarak saha kenarına kadar geldi ve çalışmayı buradan gizlenerek takip etti. Antrenman sahasını 15 güvenlik kamerası kontrol etti.

ŞINAV CEZASI ANTRENMANI RENKLENDİRDİ

Trabzonspor, Hollanda’nın Arnheim kenti yakınlarındaki Hoenderloo kasabasında yaptığı kamp neşeli başladı. Bordo mavililer, koşunun ardından, pas çalışması gerçekleştirdi.

Çalışma sırasında isabetli pas atamayan futbolculara şınav çekme cezası verildi. Şınav cezası çekmemek için yavaş pas atan futbolcular ise teknik heyet tarafından uyarıldı.

Glowacki ve Zokora’nın disiplinli bir şekilde yaptıkları pas hatalarının ardından hemen cezalarını uygulamaları ise dikkat çekti.

TAKTİK ÇALIŞMASINDA SERTTLİK UYARISI

Öte yandan antrenmanın son bölümünde gerçekleştirilen taktik çalışması sırasında teknik heyet, futbolcuları birbirlerine sert girmemeleri konusunda uyardı.

Futbolcular da bu uyarıyı dikkate alarak antrenmanı tamamladı. Sakatlığı devam eden kaleci Onur, antrenmanda takımdan ayrı olarak koşu yaptı. Antrenmanın son bölümünde ise bordo mavili kafile basın mensupları için toplu fotoğraf çektirdi.

Yunus Emre SEL/DHA

Haberin Devamı