Spor Trabzon Şota'dan haber bekliyor

Trabzon Şota'dan haber bekliyor

Paylaş
Trabzon Şota'dan haber bekliyor

Trabzonspor teknik direktörü Şenol Güneş, Şota'ya yardımcılık teklifi yaptığını açıkladı

Ankaragücü galibiyetinden sonra yönetime takviyeye ihtiyaç duyduklarının mesajını veren Şenol Güneş, kulübün aylık dergisindeki ilk yazısında taraftarlara seslendi.

Mevcut kadrodan en iyi şekilde yararlanmaya çalışacaklarını da vurgulayan Şenol Güneş, açıklamasını şöyle sürdürdü: “Futbol, elbette sahada oynanır ama biz futbolcularımızın karakterlerini öne çıkarmaya çalışacağız. Bu oyuncular bizim oyuncularımız.

Onlara sahip çıkacağız ve onlar da kulübü en iyi şekilde temsil etmek için ellerinden geleni yapacak. Değerli taraftarlarımız, siz bu takımın sembolü ve gururusunuz. Çok sabrettiğinizi ve beklentilerinizi biliyoruz. Ama Trabzonspor’un geleceği aydınlık.“

ŞOTA'YA YARDIMCILIK TEKLİFİ

Şenol Güneş’in özellikle Fatih Tekke’nin takıma katılmasını istediği, ancak alternatif isimler üzerinde de durulduğu belirtildi. Bu arada henüz yardımcılarını netleştirmeyen Şenol Güneş'in eski futbolcularından Trabzonspor’da gol krallığı yaşayan Şota’ya yardımcılık teklifi yaptığı ancak henüz net bir cevap alamadığı öğrenildi.

Şenol Güneş’in kaleci antrenörünün ise uzun yıllar Kocaelispor’un kalesini koruyan Alper Boğuşlu olabileceği bildirildi.

Yunus Emre SEL/TRABZON (DHA)

Haberin Devamı