Spor 'Trabzon tarih yazacak'

'Trabzon tarih yazacak'

Paylaş
'Trabzon tarih yazacak'

Başkan Sadri Şener, “İlk maçta alınan 1-0'lık yenilgi çevrilmeyecek bir sonuç değil. Liverpool'u eleyip gruplara kalmak tarihi bir olay olur. Bunu başaracağız” dedi

Bursaspor’u 3-0 yenerek Süper Kupa’yı havaya kaldıran, Süper Lig’de de Ankaragücü’nü 2-0 ve Fenerbahçe’yi de 3-2 devirerek zirveyi ele geçiren Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi play-off turundaki rakibi Liverpool’u gözüne kestirdi.

İngiltere’deki maçta rakibine 1-0 mağlup olan Bordo- Mavili takım, Premier Lig’de önceki gün Manchester City’e deplasmanda 3-0 boyun eğen Liverpool’u eleyerek tarih yazmak istiyor.

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Fenerbahçe karşısında aldıkları galibiyetin Liverpool maçı öncesi moral olduğunu belirterek “Liverpool maçında taraftara çok iş düşüyor.

Fener maçında taraftar coşkuluydu, ama stat tam dolmamıştı. Rakibimizi elemek için birinci madde gol yemememiz, ikinci olarak stadın tamamen dolu olması, üçüncüsü de seyircinin desteği. Uzatma olursa bile sahamızda olacak. Bu da avantaj.

Ama Liverpool maçını kazanacak olan takım değil, seyirci. İlk maçtaki 1-0’lık sonuç çevrilemeyecek bir sonuç değil. Liverpool’u eleyip gruplara kalmak tarihi bir olay olur. Umarım bunu başarırız” diye konuştu.

Haberin Devamı