Spor Trabzon tekledi

Trabzon tekledi

Paylaş
Trabzon tekledi

Lige ilk iki maçını kazanıp süper başlayan Trabzonspor, Antalya deplasmanında 1 puanla yetinmek zorunda kaldı

Trabzonspor, Antalyaspor deplasmanında 3 puan getirecek golü bulamadı, bu sezon ilk kez puan kaybetti, taraftarını üzdü: 0-0.

Haberin Devamı

Dakika 3: Trabzonspor’un kazandığı serbest vuruşta, Selçuk İnan’ın ortasına yükselen Egemen Korkmaz, topu kafayla kaleye gönderdi ancak kaleci Sammy topu kontrol etti.

Dakika 13: Tita’nın kullandığı köşe atışı doğrudan kaleye yöneldi. Kaleci Onur, topu güçlükle kornere tokatladı.

Dakika 31: Ceza sahasında topla buluşan Sergey, Giray’dan sıyrılarak topu kaleye gönderdi. Kaleci Onur, topu elleriyle kornere çeldi.

Dakika 33: Tita, topu Sergey’in koşu yoluna attı. Kaleci Onur, kalesini terk ederek Sergey’den önce topu taca atarak tehlikeyi uzaklaştırdı.

Dakika 39: Karşılaşmada sahanın ışıkları sönünce maça ara verildi. Mücadele 30 dakikalık aranın ardından elektrik arızasının giderilmesiyle yeniden başladı.

Haberin Devamı

Dakika 45: Sol kanatta topla buluşan Alanzinho, rakip defans oyuncularından sıyrılarak topu kaleye gönderdi. Umut Bulut’un dokunamadığı top yandan az farkla auta çıktı.

Dakika 55: Umut Bulut’un pasında topla buluşan Alanzinho sert vurdu, Erkan’a çarpan top kornere gitti.

Dakika 57: Brezilyalı oyuncu Alanzinho kaleci ile karşı karşıya kaldı, vuruşunda Sammy topu çeldi ve mutlak bir gol tehlikesini savuşturdu.

Dakika 63: Giray Kaçar’ın hatası sonucu Brezilyalı Tita topla buluştu, vuruşunda top auta çıktı, Antalyaspor mutlak bir golden oldu.

Dakika 69: Selçuk İnan’ın uzun ortasında yeni transfer Jaja müsait durumda topu yandan dışarı gönderdi.

Dakika 85: Tita’nın vuruşunda top direği sıyırarak yandan auta gitti.

Dakika 90: Jaja’nın frikik atışında top yandan auta gitti. Kalan dakikalarda da başka gol olmayınca Trabzonspor Antalya deplasmanından 1 puanla döndü. Ev sahibi ekip ligdeki üçüncü maçından da galibiyetle ayrılamadı.

MARDAN SKANDALI

Mardan Antalyaspor Park Stadı’nda oynanan Antalyaspor-Trabzonspor karşılaşmasının 39. dakikasında stadın elektrikleri kesilince maça ara verildi. Mücadele tam 30 dakika geçikmeyle başladı.

Şehrin 30 kilometre dışında bulunan Mardan Stadı’na Antalyasporlu taraftarlar ilgi göstermiyor. Kırmızı-Beyazlı taraftarlar, stada ulaşımın çok zor olduğunu, kış aylarında seyirci sayısının daha da azalabileceğini söylediler. Stada gelen az sayıdaki Kırmızı-Beyazlı taraftar “Taraftar öldü. Allah rahmet eylesin” diye bağırarak bu statta maç oynatılmasını protesto ettiler.

Haberin Devamı

Böylesine önemli bir mücadelede tribünlerde çok az sayıda seyircinin bulunması futbol adına da “talihsizlik” olarak değerlendirildi. Bu durumdan taraftar desteğini kaybeden futbolcular da şikayetçi.