Spor Trabzon tepetaklak: 3- 1

Trabzon tepetaklak: 3- 1

Paylaş
Trabzon tepetaklak: 3- 1

Spor Toto Süper Ligi'nin 5. haftasında Manisaspor'u ağırlayan Trabzonspor, sahadan 3 - 1'lik skorla mağlup ayrıldı

Maça 10. dakikada Selçuk'un attığı golle iyi bir başlangıç yapan bordo - mavililer, 42 - 69. dakikada Makukula ve 45. dakikada Simpson'un gollerine engel olamayınca sahadan boynu bükük ayrıldı.

Manisaspor bu galibiyetle ligdeki ilk puanını da alırken, yeni teknik direktörleri Hikmet Karaman'la da çıktıkları ilk maçı kazanmanın mutluluğunu yaşadı.

BAŞKAN ŞENER LEHİNE TEZAHÜRAT

Yaşanan istifalar nedeniyle sıkıntılı bir dönem geçiren Trabzonspor yönetimine taraftarlar sahip çıktı. Manisaspor maçında bordo - mavili taraftarlar uzun bir süre Başkan Sadri Şener ve yönetim kurulu lehine tezahüratlarda bulundu. Taraftarların isteğini kırmayan Başkan Şener de ayağa kalkarak taraftarları selamladı.

GÜNEŞ KAZANAN TAKIMI BOZMADI

Trabzonspor teknik direktörü Şenol Güneş, ligin 4'üncü haftasında Sivasspor'la oynadıkları maçta rakip fileleri 6 kez havalandıran 11'i, Manisaspor maçında da bozmadı.

Şenol Güneş, sakatlıkları geçen Engin Baytar ve Glowacki'yi bu maçta riske etmedi, 18 kişilik kadroda sadece A 2 takımından Mert Ege'nin yerine Hüseyin Kayıkcı kadroya alındı.

ÇORBALI İÇİN SAYGI DURUŞU

Karşılaşmadan geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Futbol Federasyonu'nun eski başkanlarından Halim Çorbalı'nın anısına 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

MAKUKULA-JAJA KARŞI KARŞIYA

Trabzonspor'un uzun bir süre transfer etmek için çaba harcadığı Manisasporlu Makukula'yla bordo mavili takımın transferin son gününde renklerine bağladığı Jaja bu maçta karşı karşıya oynadı.

Bordo mavili taraftarlar, karşılaşmada 2 futbolcuyu aynı anda izleme fırsatı buldu. Bu arada Manisaspor'un kadrosunda yer alan Isaac, Ömer Aysan ve Ferhat Çökmüş, bir dönem formasını giydiği Trabzonspor'a karşı oynadı.

MANİSASPOR TARAFTARSIZ

Maça Trabzonsporlu taraftarlar, yoğun ilgi gösterirken karşılaşmayı hiç bir Manisasporlu taraftar izlemedi. Trabzonspor taraftarlar, maçtan önce kaşkol ve bayrak şov yaptı. Trabzonsporlu futbolcular sahaya, "Sigara yakma, bizi de yakma" yazılı pankartla çıktı.

ISAAC HASRET GİDERDİ

Bir dönem Trabzonspor forması giyen Isaac, maç başlamadan Trabzonspor yedek kulübesine giderek eski takım arkadaşlarına başarılar diledi. Bu arada bordo mavili takımın golcü futbolcu Teofilo, maçtan saha içerisinde oğlu Cristiano ile basın mensuplarına poz verdi.

JAJA MOHİKAN OLDU

Trabzonspor'un Brezilyalı futbolcusu Jaja, Manisaspor maçında yeni saç stiliyle sahada yer aldı. Kıvırcık saçlarını mohikan tarzında kestiren Jaja'nın yeni stili beğenildi. vuruşta top üstten auta çıktı. 27. dakikada sağ kanattan ceza sahasına giren Yattara'nın pasıyla ceza sahası içerisinde topla buluşan Teofilo'nun şutunda top kalecinin müdahalesiyle kornere çıktı.

35. dakikada Jaja'nın ceza sahası dışı sol çaprazdan çektiği sert şut az farkla yandan auta çıktı. 38. dakikada Yattara'nın kullandığı serbest vuruşta top az farkla üstten auta çıktı. 42. dakikada Isaac'in sağdan ceza sahasına içerisine çıkardığı topu Makukula, kafayla kaleci Onur'un üstünden ağlara gönderdi: 1 - 1. 45. dakikada Murat'ın soldan ceza sahasına ortaladığı topu Simpson, ön direkte düzgün bir vuruşla ağlara gönderdi: 1 - 2. Karşılaşmanın ilk yarısı da 2 - 1'lik Manisaspor üstünlüğü ile tamamlandı.

2

Haberin Devamı