Spor Trabzon'da gündem Makukula

Trabzon'da gündem Makukula

Paylaş
Trabzon'da gündem Makukula

Sırp futbolcu Pantelic'in transferinde mutlu sona ulaşamayan Trabzonspor, geçtiğimiz sezon süper ligde gol krallığı yaşayan Makukula'ya yöneldi

Trabzonspor’da uzun zamandır gündemde olan Sırp futbolcu Marko Pantelic’in transferinin gerçekleşmemesi hayal kırıklığı yarattı.

Bunun üzerine transfer listesinde adı olan diğer futbolculara yoğunlaşan bordo-mavililer, geçtiğimiz sezon kiralık olarak formasını giydiği Kayserispor’da gol krallığına ulaşan Ariza Makukula’yı yakın takibe aldı.

Bu futbolcuyu kadrosuna katmak için bonservisini elinde bulundurduğu Benfica kulübüyle temaslara girmeye hazırlanan bordo-mavililer, yüksek bonservis bedeli talep edilmesi karşısında kiralık formülünü de gündemine alacak. Bu arada Hırvatistan Milli Takımı’nın forveti Jelavic için de temaslar sürüyor.

TRABZONSPOR SZYMEK’E MİNNETTAR

Trabzonspor’dan olaylı bir şekilde ayrılan Polonyalı futbolcu Miroslaw Szymkowiak, büyük ölçüde anlaşma sağlanan stoper Glowacki’nin, transferinin gerçekleşmesinde önemli rol oynadı.

Kendisine Trabzon hakkında bilgi soran Glowacki’ye, ‘Orası futbola aşık bir şehir’ diyen Szymek’in bu tutumu bordo-mavili yöneticileri de mutlu etti.

Trabzonspor’dayken yaşadığı sorunlar nedeniyle futbolu bırakarak ülkesinde sunuculuk yapan Szymek’in, sezon açılışına da davet edileceği öğrenildi.

GABRİC KİRALANACAK

Bordo-mavili takımın kadrosunda yer alan Hırvat futbolculardan Drago Gabric’in kiralanması için kulüp aranıyor.

Futbolcunun yetenekli olduğunu söyleyen ancak aynı mevkide bir çok alternatifi bulunan Güneş’in bu nedenle yönetimle görüştüğü ve Gabric’in oynayabileceği bir takıma kiralık olarak verilmesine izin verilmesini istedi.

Yunus Emre Sel/TRABZON (DHA)

2

Haberin Devamı