Spor Trabzon'da imha planı hazır

Trabzon'da imha planı hazır

Paylaş
Trabzon'da imha planı hazır

Trabzonspor, Beşiktaş maçında tek ön liberoyla çıkıp forvette iki futbolcuyla oynayacak

Trabzonspor'da Beşiktaş maçının planları yapıldı. Önceki akşam bir gazetenin ödül töreni için İstanbul'a gelen teknik direktör Şenol Güneş, Trabzon dönüşünde teknik ekibiyle bir araya gelip yeni sistem üzerinde çalışma yaptı.

Güneş'in, pazar akşamı İnönü Stadı'nda oynanacak derbide forveti çiftleyeceği ve hücuma ağırlık vereceği öğrenildi. Tecrübeli teknik adam değişime ileri uçtan başlayacak.

Forvette defanslarla savaşan ve orta sahaya gelip top alarak maç içinde yoğun çaba sarfeden Umut Bulut'a, Beşiktaş karşılaşmasında Pawel Brozek eşlik edecek.

Güneş'in ileri uçta görevlendireceği Umut-Pawel ikilisini kanatlardan Burak Yılmaz ve Jaja ile destekleyecek. Engin Baytar'ın sakatlığından sonra iki haftada sol açıkta Colman ve Alanzinho'dan verim alamayan Güneş, bu kez bu bölgede Jaja'yı görevlendirecek.

Sağda ise Burak Yılmaz, her zamanki gibi gole dönük kanat oyuncusu gibi oynayacak. Bu dörtlünün hemen arkasında ise Colman yer alacak. Geçen hafta Kayseri maçında forma giyemeyen Selçuk'un ise ön liberoda oynaması bekleniyor.

Haberin Devamı