Spor Trabzon'da transfer kupa sonrası

Trabzon'da transfer kupa sonrası

Paylaş
Trabzon'da transfer kupa sonrası

Şenol Güneş, kupada elde edecekleri sonucun ardından yönetimle transfer konusunda bir durum değerlendirmesi yapacak

Trabzonspor'da futbolcu izleme komitesi teknik direktör Şenol Güneş'in raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdürürken, yönetim de Ziraat Türkiye Kupası'nda elde edilecek olan başarıya odaklandı.

Kupa maçlarının ardından Güneş'ten bir rapor alacak olan ve bu rapor doğrultusunda transfer çalışmalarına yön vermeyi planlayan bordo-mavililerde yönetim, sezon sonu bütçesinin önemli bir bölümünü borsadaki hisse senetlerini toplamaya ayıracak.

Bu arada Şenol Güneş'in takımda bulunan ve ayrılmak istemeyen hiçbir yerli futbolcuyu göndermeyi düşünmediği, yabancı oyuncular hakkında ise henüz net bir fikir vermediği belirtildi.

TOLGA: HIRSIMDAN BİR ŞEY KAYBETMEDİM

Bordo-mavili takımda genç kaleci Onur'un başarılı performansının ardından yedek kulübesine hapsolan Tolga Zengin, bunu asla sorun etmediğini ve hocasının gözüne girmek için çok çalıştığını söyledi.

Tolga, Onur'un çok iyi maçlar çıkardığını belirterek, "Önemli olan Trabzonspor'un başarısı ve şu anda da Onur bu başarıya çok ciddi katkılar yapıyor. Ben ise hırsımdan hiçbir şey kaybetmedim. Her gün daha fazla çalışıp formayı almak için çalışıyorum. Bir gün o formayı giydiğimde bende çıkarmamak için elimden geleni yapacağım" ifadelerini kullandı.

YATTARA'YA YOĞUN ANTRENMAN TEMPOSU

Şenol Güneş'in Antalya kampına getirmeyerek Trabzon'da bıraktığı Gineli futbolcu Ibrahima Yattara'ya yoğun bir tedavi programı uygulanıyor.

Güneş'in verdiği antrenman programı doğrultusunda çalışmalarını Trabzon'da sürdüren Yattara'nın, formunu yavaş yavaş yakaladığı ve sezonun son 4 maçında oynama ihtimalinin oldukça arttığı belirtildi.

Bu arada Yattara'yla birlikte takımdan ayrı olarak çalışan Tayfun Cora'nın da sakatlığının çok yüksek oranda geçtiği vurgulandı.

Yunus Emre SEL/ANTALYA (DHA)

2

Haberin Devamı