Spor Trabzon'da zemin isyanı

Trabzon'da zemin isyanı

Paylaş
Trabzon'da zemin isyanı

Trabzonspor, Orduspor'la yaptıkları maç ertelenmeyince sahada kar temizleme çalışmaları yapıldığını ve saha zeminin bozulmasından şikayetçi

Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Hayretten Hacısalihoğlu, karşılaşmanın eksi 3-4 derece soğukta oynandığını belirterek, "Oyuncularımız da seyircilerimiz de böyle bir duruma alışık değildi, ama asıl önemli olan bu maçta 3 puan almaktı" dedi.

Trabzon’da uzun zaman sonra kar yağdığını dile getiren Hacısalihoğlu, "Bu zemin karla kaplıyken biz maçın ertelenmesini istedik. Çünkü Hüseyin Avni Aker Stadı’nın saha zemini hakikaten Türkiye’de en iyi zeminlerden biri.

Bu maç nedeniyle mecburen sahanın temizlenmesi gerekti. Erteleme izni alınamayınca, temizleme çalışmalarıyla saha zemini son derece bozuldu" diye konuştu.

Trabzonspor Sportif Direktörü Ünal Karaman ise Futbol Federasyonu’nun bütün sahalarda yayın akışının değişmemesi ve programın sıkışmaması anlamında maçın oynanmasını arzu ettiğini belirterek, "’Tabi dar zamanda yapılan çalışmalar nedeniyle saha zeminini maalesef perişan ettik.

Kolay kolay da toparlanmayacak gibi gözüküyor. Uzun bir süre alacak, zorlanacağız, ama yapacak bir şeyimiz yok" diye konuştu.

Haberin Devamı