Spor Trabzon'dan Fener'e takas teklifi

Trabzon'dan Fener'e takas teklifi

Paylaş
Trabzon'dan Fener'e takas teklifi

Trabzon'dan Fener'e takas teklifi

Forvet hattını güçlendirmek isteyen bordo-mavili ekip, Fenerbahçe'ye "Semih'i bize verin, Teofilo'yu alın" teklifinde bulunacak.

Fotomaç'ın haberine göre; Ocakta başlayacak ara transfer dönemi yaklaşırken, kulüplerin transfer planları da bir bir ortaya çıkmaya başlıyor. Trabzonspor kulübünden sızan bilgiye göre, bordo-mavili ekip"kaçak" golcüsü Teofilo'yu Fenerbahçeli Semih Şentürk ile takas etmeyi planlıyor.

Sezon başında da kanca attığı Semih'le forvet hattını güçlendirmek isteyen Trabzonspor'un, bu takas önerisi için önümüzdeki günlerde Fenerbahçe'nin kapısını çalacağı öğrenildi.

Bu sezon sonunda Fenerbahçe ile sözleşmesi bitecek olan Semih'in Trabzonspor'a gitmek isteyeceğine kesin gözüyle bakılıyor.

Yedek kalmaktan bıkan ve artık sürekli ilk 11'de oynayacağı bir takıma gitmek isteyen 27 yaşındaki Semih Şentürk bu fırsatı yakaladığı taktirde başarılı olacağına inanıyor.

Sağlık sorunlarını bahane ederek ülkesi Kolombiya'ya giden Teofilo'nun ise İstanbul'da üç büyüklerden birinde oynamayı çok istediği biliniyor.

Haberin Devamı