Kültür - Sanat Trabzonlu okurlar, yazarlarla bir araya geliyor (5. Trabzon Kitap Fuarı)
Paylaş
Trabzonlu okurlar, yazarlarla bir araya geliyor (5. Trabzon Kitap Fuarı)

Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nce organize edilen "5. Trabzon Kitap Fuarı", 100 yazar ile 100 yayınevinin katılımıyla gerçekleştirilecek

Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, fuarın bu yıl 20-29 Nisan tarihleri arasında düzenleneceğini
belirtti.

Trabzon’un önemli bir kültürel etkinliğe ev sahipliği yapacağını vurgulayan Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, "Yerel ve ulusal bazda tanınmış pek çok yazarın söyleşi ve imza programı yapacağı fuar, 20 Nisan’da düzenlenecek törenle açılacak. Tarih, uygarlık, kültür ve sanat keti Trabzon’da bu yıl beşincisini düzenleyeceğimiz kitap fuarına geçen yıllarda olduğu gibi büyük ilgi olacağını bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, kitap fuarı ile büyük bir kültür şöleni yaşanacağına dikkati çekerek,fuarda yazarların okuyucularla buluşacağını aktardı.


'İNDİRİMLER OLACAK'


Fuara, okullardan öğrencileri otobüslerle ücretsiz taşıyacaklarına işaret eden Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu şunları kaydetti: "Kitap fuarında indirimler olacak. Biz yayınevlerini ve yazarları halk ile buluşturmayı çok önemsedik. Bu noktada gerekli imkanları kendilerine tahsis etmeye gayret ettik. Herhangi bir ücret talep etmedik. Fuarın ilk gün etkinlikleri kapsamında yazarlar Fikret Eroğlu, Necip Saraçoğlu, Neslihan Eyüpoğlu, Mehmet Gençcan ve Salih Cengiz Aydemir, düzenlenecek imza günü ile okuyucularla buluşacak."

Haberin Devamı