Spor Trabzonspor 0-4 Napoli

Trabzonspor 0-4 Napoli

Paylaş
Trabzonspor 0-4 Napoli

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 2. tur ilk maçında bugün sahasında İtalya'nın Napoli takımını konuk etti. Maç 4-0 Napoli'nin üstünlüğüyle sona erdi

UEFA Avrupa Ligi 2. tur ilk maçında sahasında İtalya’nın Napoli takımını konuk eden Trabzonspor, sahadan 4-0 mağlup ayrıldı. Bu maçın rövanşı 26 Şubat Perşembe günü İtalya'da oynanacak. 84. dakikada penaltı kaçıran Napoli karşılaşmanın uzatma dakikalarında bir gol daha bularak skoru 4-0 yaptı.

Haberin Devamı

MAÇ SONUCU

Trabzonspor 0-4 Napoli

90+2 Napoli, uzatma dakikalarında bulduğu golle skoru 4-0 yaptı.

85' NAPOLİ PENALTI KAÇIRDI | Penaltı atışı için topun arkasına geçen Mertens dakikalar 85'i gösterdiğinde topu dışarı gönderdi

Karşılaşmanın son 10 dakikasına girilirken Avni Aker'de skor 0-3 Napoli'nin üstünlüğüyle devam ediyor.

İkinci 45 dkaika başladı

İLK YARI SONUCU Trabzonspor 0-3 Napoli

33' Napoli hızlı ataklarından birine daha imza attı. Higuain'in sert vuruşu üst direkte patladı.

26' GOL Napoli skoru 3-0 yaptı. Gol Gabbiadini

19' GOL Napolis skoru 2-0 yaptı. Gol Higuain

11' Gole rağmen Avni Aker'i hınca hınç dolduran taraftarlar takımlarından desteklerini hiç çekmediler.

6' GOL Napoli 6. dakikada attığı golle skoru 1-0 yaptı. Gol Henrique.

Haberin Devamı

1' Ve maç başladı

Napoli maçı öncesi Trabzonspor tribünlerinde tam anlamıyla görsel bir şov vardı. Trabzon'un efsaneleri olan Kazım Koyuncu ve Şenol Güneş'i unutmayan Bordo Mavili taraftarlar aşağıdaki koreografiye imza atti.

UEFA Avrupa Ligi 2. tur ilk maçında Trabzonspor, İtalyan temsilcisi Napoli'yi ağırlıyor. Hüseyin Avni Aker Stadyumu'ndaki maçın hakemi ise Rusya Federasyonu'ndan Vladislav Bezborodov.

İŞTE İLK 11'LER

TRABZONSPOR 11'İ: Hakan, Bosingwa, Aykut, Medjani, İshak Doğan, Soner Aydoğdu, Sefa, Özer Fatih, Erkan, Oscar Cardozo

NAPOLI 11'İ: Andujar; Henrique, Albiol, Koulibaly, Ghoulam; Gökhan Inler, Gargano; Gabbiadini, De Guzman, Mertens; Higuain

MAÇ HANGİ KANALDA

Türkiye saati ile 20:00'da başlayacak karşılaşma Smart Sport HD kanalı naklen yayınlanacak.

UEFA Avrupa Ligi 2. Tur ilk maçında sahasında İtalyan ekibi Napoli’yi ağırlayan Trabzonspor, sakat ve cezalı oyuncular nedeniyle sahaya 15 futbolcuyla çıkmak zorunda kaldı. Bordo mavili takımda sakatlığı bulunan Belkalem, Waris, Onur, Yusuf ve Yatabare ile kart cezalısı Mehmet Ekici ve Kevin Constant, Napoli karşısında takımdaki yerlerini alamadı.

YENİ TRANSFERLER DE YOKTU

Ayrıca yeni transferler Uğur Demirok, Aytaç Kara’nın yanısıra Ferhat Yazgan, Mustafa Akbaş ve Deniz Yılmaz da, isimleri UEFA listesinde olmadığı için takımda yer almadı.

Haberin Devamı

4 FUTBOLCU YEDEKTE

Bu sezon ilk kez 18 kişilik kadroyla sahaya çıkamayan bordo mavililerde, yedek kulübesinde kaleci İbrahim Demir, Salih Dursun, Zeki Yavru ve Musa Nizam bulundu.

BOSİNGWA VAR, YUSUF YOK

Trabzonspor’un 3 Şubat’ta Ziraat Türkiye Kupası’nda Akhisar Belediye ile oynadığı maçta sakatlanan ve 3 maç kaçıran kaptan Bosingwa, yoğun tedavi programının ardından sadece iki antrenmana çıkarak takımdaki yerini aldı. Bu arada kemik ödemi nedeniyle 3 maçtır oynayamayan Yusuf Erdoğan ise riske edilmedi. Genç oyuncunun, maç öncesi Ersun Yanal ile yaptığı görüşmede oynamak istediğini söylediği ancak Yanal’ın bu oyuncuyu gelecek maçları düşünerek riske etmek istemediği belirtildi.

SEYİRCİ REKORU

Trabzonspor’un Napoli ile oynadığı karşılaşmayı yaklaşık 20 bin bordo mavili taraftar takip etti. Biletleri 3 gün önceden tükenen karşılaşma için erken saatlerde stadyum çevresine gelen taraftarlar, kapıların saat 18.00’de açılmasıyla birlikte tribündeki yerlerini aldı ve maçtan önce de takımlarını destekledi.

Haberin Devamı

13 BİN ATKI DAĞITILDI

Trabzonspor yönetim kurulu, karşılaşma için tribüne gelen taraftarlara günün anasına hazırlanan 13 bin atkı dağıttı. Taraftarlar bu atkılarla uzun süre tribün şovu yaptı. KAR ENGELİ Bu arada Trabzonspor’u desteklemek için özellikle İstanbul’dan gelecek olan taraftarlar ise kar engeline takıldı. İstanbul’daki yoğun kar yağışının uçak seferlerini aksatması üzerine, biletlerini almış olan bir çok taraftar maça gelemedi. Ayrıca karşılaşmada görevli bir çok basın mensubu da Trabzon’a ulaşamadı.

İTALYAN TARAFTARLAR DA GELDİ

Napoli’yi desteklemek üzere İtalya’dan gelen yaklaşık 250 kişilik taraftar grubu da kendilerine ayrılan tribünde maçı izledi.

BAŞKAN TRİBÜNDE

PFDK tarafından kendisine verilen cezalar nedeniyle bu sezonu kapatan Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Napoli maçını tribünden takip etti. Takımının ligdeki maçlarını televizyondan izlemek zorunda kalacak olan Hacıosmanoğlu’na taraftarlar büyük ilgi gösterdi.

Haberin Devamı

TEKNİK DİREKTÖR VAHİD HALİLHODZİÇ!

Trabzonspor Kulübü tarafından bastırılan resmi maç günü kitapçığında takım kadrolarının bulunduğu sayfada Trabzonspor’un teknik direktörü olarak Vahid Halilhodziç’in adının yazılı olması dikkat çekti.

DESTEK POLİS

Sezonun en kalabalık maçı için çevre illerden de polis desteği alındı. Trabzonspor - Napoli maçında polis ve özel güvenlik olmak üzere yaklaşık bin 100 kişi görev yaptı.

DOSTLUK YEMEĞİ

Karşılaşma öncesinde Trabzonspor yönetim kurulu, Napoli Kulübü yetkilileri ve UEFA temsilcine yemek verdi. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’ndeki yemeğe kulüp genel menajeri Serhat Altıncı, Futbol İdari İşler Müdürü Aysun Karahasanoğlu ve Dış İlişkiler Müdürü Fatih Şahinoğlu ile birlikte UEFA Temsilcisi Wolfgang Thierrichter, Napoli Kulübü Genel Sekreteri Alberto Vallefuoco, Sportif Direktörü Riccardo Bigon ve Medya Direktörü Nicola Lombardo katıldı. Yemekte her iki kulüp yetkilileri birbirine maç anısına hediye sundu.