Spor Trabzonspor 3'te 3 peşinde

Trabzonspor 3'te 3 peşinde

Paylaş
Trabzonspor 3'te 3 peşinde

Deplasmanda Denizlispor ile karşılaşacak Trabzonspor, rakibini yenmesi halinde bu sezon ilk kez art arda 3 maçtan galibiyetle ayrılmış olacak

Teknik direktör Hugo Broos’un görevden alınmasının ardından sportif direktör Ünal Karaman yönetiminde Eskişehirspor’u 2-1, daha sonra da teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde Ankaragücü’nü 3-0 yenen bordo-mavililer, Denizlispor’u mağlup ederek galibiyet serisini sürdürmeyi amaçlıyor.

YATTARA KABUS OLDU


Öte yandan Trabzonspor’da sağ ayak bileğindeki sakatlığı nedeniyle bu sezon bir türlü verimli olamayan İbrahima Yattara’nın istenilen düzeye gelmediği bildirildi.

Tedavi için gittiği Gine’den Trabzon’a dönen, ancak takımla birlikte çalışmalara başlayamayan Gineli oyuncunun İngiltere’ye gelecek hafta başında gideceği belirtildi.

Bu sezon bordo-mavili takımda, ligin 7. haftasındaki Gençlerbirliği maçında 13, ligin 8. haftasındaki Gaziantespor maçında 45, ligin 10. haftasındaki Kayserispor maçında da 28 dakika olmak üzere toplam 86 dakika forma giyebilen Yattara’nın uzun bir süre daha takımdan uzak kalabileceği öğrenildi.

Haberin Devamı