Spor Trabzonspor avantaj peşinde

Trabzonspor avantaj peşinde

Paylaş
Trabzonspor avantaj peşinde

Galatasaray'ı yenerek üç büyük rakibi karşısında 680 gün sonra galip gelen Trabzonspor, Türkiye Kupası'nda Antalyaspor'la oynayacağı yarı final ilk maçına odaklandı

2010 yılında Ziraat Türkiye Kupası ve ligde toplam yaptığı 14 maçta yenilgi yüzü görmeyen bordo-mavili takım, Antalyaspor ile yapacağı rövanş maçı için avantajlı bir skorla sahadan ayrılmayı hedefliyor.

Bordo-mavili takımın sağ kanat oyuncusu Serkan Balcı ise Avrupa Kupası’na katılmak için Ziraat Türkiye Kupası’nın çok önemli olduğunu belirterek, "Kupayı kazandığımız takdirde Avrupa’ya gidebiliriz. İlk hedefimiz kupa. Bu yıl kupayı kazanmalıyız. İnşallah bunu takım halinde başaracağız" dedi.

Antalyaspor ile zorlu iki karşılaşma oynayacaklarını belirten Serkan Balcı, "Bunun için ilk ayağında sahamızda oynayacağımız maçtan iyi bir sonuçla ayrılmalıyız. Bu maçın önemini biliyoruz. Takım halinde Galatasaray maçında gösterdiğimiz mücadeleyi göstererek, bunu başaracağımıza inanıyoruz" diye konuştu.

MUHTEMEL 11

Trabzonspor’da sakatlığı bulunan Ferhat’ın Antalyaspor maçında takımda yer alamayacağı bildirildi.

Bordo-mavili takımın karşılaşmaya Onur, Serkan, Giray, Song, Cale, Selçuk, Ceyhun, Colman, Burak, Alanzinho ve Umut 11’i ile çıkması bekleniyor.

Haberin Devamı