Spor Trabzonspor ayağa kalktı

Trabzonspor ayağa kalktı

Paylaş
Trabzonspor ayağa kalktı

Trabzonspor camiası, Jaja-Bilica ikilisinin alemi ve Selçuk İnan haberlerine tepkili

Milli maç için lige verilen arada yaşanan gelişmeler Trabzonsporlu yöneticileri çileden çıkardı. Bordo-mavili takımın ligin ilk yarısını 5 puan önde tamamlamasından sonra başlayan süreç camiayı ayağa kaldırırken, son yaşanan "Jaja-Bilica ikilisinin alemi" yönetimden tepki çekti.

Bordo-mavili yöneticiler, "İkinci yarı ile birlikte bir medya grubu transfer haberleriyle futbolcularımızın aklını karıştırmaya çalışıyor. Rakip lehine çalışıyor" derken, Jaja'nın Bilica ile birlikte gece hayatına dalmasıyla ile ilgili ise şunları söylediler: "Art niyet aramıyoruz. Ama Bilica'nın ne olduğu belli. Onunla gezen Jaja'nın da suçu var" dedi.

YEREL BASIN ATEŞ PÜSKÜRDÜ

JAJA'nın geçen hafta sonu İstanbul'da Fenerbahçeli futbolcu Bilica ile gece hayatında görüntülenmesi üzerine Trabzon'da yayın yapan yerel gazeteler manşetleriyle kentteki gündemi belirledi.

Taka gazetesi, olayı "Jaja çıldırttı" ve "Porgue Bilica?" (Neden Bilica?) başlıklarının altında "Fenerbahçe, oynatmadığı Bilica ile mi Jaja'yı markaja aldı" sorusunu sordu.

Karadeniz gazetesi ise Jaja'nın kameralara yakalandığı anı, "Fenerbahçe çalışıyor!" başlığıyla okuyucularına duyurdu. Gazete, "Trabzonspor'un şampiyonluktaki rakibi takımın içini de karıştırmak istiyor" yorumunda bulundu.

TRABZONSPOR'DAN AÇIKLAMA

Trabzonspor, Jaja'yı sert bir dille uyardı. Kulüp sitesinde yayınlanan mesajda, "İzin gününde eğlenmek tüm oyuncularımızın hakkıdır ancak bunun ölçüsü kaçırılmamalı ve sporcular taşıdıkları kimliğe göre davranmalıdır.

Jaja'ya gereken uyarılar yapılmış ve ceza uygulanmıştır. Kendisinden daha dikkatli davranması istenmiştir" denildi.

Haberin Devamı