Spor Trabzonspor - Aytemiz Alanyaspor (Maç özeti)

Trabzonspor - Aytemiz Alanyaspor (Maç özeti)

Paylaş
Trabzonspor - Aytemiz Alanyaspor (Maç özeti)

Süper Lig'in 6. haftası çok hızlı başladı. Trabzonspor evinde 3 - 0 öne geçtiği maçta Aytemiz Alanyaspor'a 4- 3 yenildi

Aytemiz Alanyaspor tarihi bir galibiyete imza attı. Trabzon deplasmanında 3 - 0 geri düştüğü maçta 4 - 3 öne geçerek çok önemli bir galibiyete imza attı. Alanya'da Vagner Love hat - trick yaparak galibiyette önemli bir rol oynadı.

Maç sonucu Trabzonspor 3 - 4 Aytemiz Alanyaspor

GOL DAKİKALARI

82.DK:
Penaltı atışı için topun başına geçen Vagner Love kalecinin sağına ve tersine attığı şutla topu ağlarla buluşturuyor. Aytemiz Alanyaspor, Vagner Love'ın penaltı golüyle skoru 4-3'e taşıyor.

68.DK: Penaltı atışı için topun başına geçen Vagner Love kaleciyle topu ters köşeye atıyor ve kalecinin soluna şutunu gönderiyor ve topu ağlarla buluşturuyor. Aytemiz Alanyaspor, Vagner Love'ın golü ile 3-3'lük beraberliği yakalıyor.

55.DK: Sağ kanattan gelişen atakta topla buluşan Giannis Maniatis ortasını ceza sahası içine ortasını yapıyor. Arka direkte topa hareketlenen Junior Fernandes kafa vuruşunu yapıyor ve uzak köşede topu ağlarla buluşturuyor. Aytemiz Alanyaspor, Junior Fernandes'in golüyle skoru 3-2'ye taşıyor.

45.DK:
Orta alanda Efecan Karaca'nın kısa pasıyla topla buluşan Vagner Love, Jan Durica'nın sağından atıp solundan geçiyor ve ceza sahası içinde tekrar topla buluşuyor. Altıpasın hemen sağ çaprazından kaleye şutunu gönderiyor ve kaleci Esteban Alvarado'nun bacak arasından topu ağlarla buluşturuyor. Aytemiz Alanyaspor, Vagner Love'ın golü ile farkı 2'ye düşürüyor ve skoru 3-1'e taşıyor.

32.DK:
Topun başına geçen Burak Yılmaz kalecinin tersine sol köşeye vuruşunu yapıyor ve topu ağlarla buluşturuyor. Trabzonspor, Burak Yılmaz'ın penaltı golü ile 3-0 öne geçiyor.

21.DK: Orta alanda başlayan atakta Jose Sosa'nın kısa pasıyla sol kanatta topla buluşan Burak Yılmaz topla ceza sahası içine kadar ilerliyor. Ceza sahası içi sol çaprazdan girer girmez sağ ayağı ile uzak köşeye plase vuruşunu yapıyor ve topu ağlarla buluşturuyor. Trabzonspor, Burak Yılmaz'ın golüyle 2-0 öne geçiyor.

10.DK: Sol kanattan gelişen atakta topla ilerleyen Olcay Şahan kısa pasını ceza sahası içindeki Burak Yılmaz ile buluşturuyor. Topla buluşan Burak Yılmaz bekletmeden pasını Juraj Kucka'ya gönderiyor. Altıpas önünde topla buluşan Juraj Kucka kaleci ile karşı karşıya kalıyor ve vuruşuyla topu ağlarla buluşturuyor. Trabzonspor, Juraj Kucka'nın golüyle 1-0 öne geçiyor.

Haberin Devamı