Spor Trabzonspor başkanından bomba açıklamalar

Trabzonspor başkanından bomba açıklamalar

Paylaş
Trabzonspor başkanından bomba açıklamalar

Trabzonspor başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Fenerbahçe mücadelesinin hakemi Bülent Yıldırım'ı telefonla aramsıyla ilgili olarak açıklamalarda bulundu

İbrahim Hacıosmanoğlu, NTVSPOR canlı yayınında yine çok konuşulacak ifadeler kullandı. Trabzon'un başkanı, "Bundan sonra cezayı değil, Türk futbolunun gidişinde neler olacak ona bakacağız" dedi.

Haberin Devamı

İşte Hacıosmanoğlu'nun açıklamalarının çarpıcı bölümleri;

Trabzon'a yaptıklarınızı, Anadolu takımlarına yaptıklarınızı, 3 takıma yaptığınızda tepki göstermiyorlar mı! Ben net söylüyorum, diyorum ki futbolda adalet istiyoruz, sahada oynayanlar neyi hak ediyorsa onun karşılığını alsın.

Onun haricinde hiçbir şey önemli değil. Bizim aldığımız cezalar önemli değil. Yukarıda Allah var. Onun da adaleti var. Haksızlık yaptığınızda yarın çocuğunuzdan çıkar! Hakemi aramayan başkan var mı! MHK Başkanı aramış da, o olmuş da... Bu açıklamayı da ben yaptım.

Hakemi aradığımı ben söyledim. Tatil ettiği Fenerbahçe maçından önce de ona söylediğim şey var: Cenab-ı Allah yardımcınız olsun. Bu sefer de aradığımızda da söylediğim şey o. 'Çık adaletli şekilde maçı yönet' dedim. Bunların olması lazım. Ama Türk futbolunda gelenek o değil. Türk futbolunda gelenek yaşananların kapalı kapılar ardından yaşanması.

Haberin Devamı

Hakemlerin üzerindeki baskıyı siz kaldıracaksınız. Kulüp başkanları konuşacak. Ben 'Hakem hatasıyla kaybedeceğimiz son maç olacak' dedim. Ben Bülent hocanın samimiyetine inanıyorum. Tatil ettiği zaman da kendisiyle konuşup, 'Sizin kabahatiniz yok' dedim. İnşallah, temenni ediyorum, sahada iyi oynayan takım kazansın.

Hiçbir hakem hatası olmasın. Bülent Yıldırım, adına yakışır şekilde maçı yönetecek. Trabzon Başkanı, "Takımı bugün sahadan çekerseniz, çok büyük cezası olacak" hatırlatması üzerine, "Bundan sonra cezaya değil de Türk futbolunun gidişinde neler olacak, ona bakacağız" yorumu yaptı Hacıosmanoğlu, 'Fenerbahçe kazanırsa alkışlar mısınız?' sorusuna, "Ben hiçbir takımı alkışlamam, hakkıyla kazanan takımı tebrik etmesini bilirim" karşılığı verdi.