Spor Trabzonspor'da teknik direktör Ersun Yanal ile yollar ayrıldı

Trabzonspor'da teknik direktör Ersun Yanal ile yollar ayrıldı

Paylaş
Trabzonspor'da teknik direktör Ersun Yanal ile yollar ayrıldı

Trabzonspor'da, Akhisar karşısında alınan 6-1'lik tarihi yenilgi sonrasında teknik direktör Ersun Yanal ile yollar ayrıldı. Yönetim Ersun Yanal'la olan sözleşmelerini tek taraflı fesh ettiğini duyurdu.

Son dakika: NTV Spor'un iddiasına göre Trabzonspor'da Ersun Yanal'ın sözleşmesinin sonlandırılması görüşmelerinde pürüz çıktı. Yanal akşam antrenmana çıkmaya hazırlanırken Trabzonspor yönetiminden flaş bir hamle geldi. Trabzonspor, teknik direktör Ersun Yanal'ın sözleşmesinin tek taraflı olarak feshedildiğini açıkladı.


İKİ CÜMLELİK AÇIKLAMA


Kulübün internet sitesinde yer alan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Yönetim Kurulumuz aldığı karar gereğince Ersun Yanal’ın sözleşmesini tek taraflı fesih etmiştir. Takımımızı bu akşamdan itibaren geçici olarak Altyapı Koordinatörümüz İhsan Derelioğlu çalıştıracaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

KAP'A VE TWITTER'A AÇIKLAMA YAPILDI


"KAP: Yönetim Kurulumuz aldığı karar gereğince Ersun Yanal’ın sözleşmesini tek taraflı fesih etmiştir. Takımımızı bu akşamdan itibaren geçici olarak Altyapı Koordinatörümüz İhsan Derelioğlu çalıştıracaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

TWITTER: Şirketimiz ile Teknik Direktör Kazım Ersun Yanal arasındaki sözleşme, son günlerde yaşanan gelişmeler dolayısıyla, görülen lüzum üzerine, sözleşmenin ilgili maddeleri kapsamında yapılan değerlendirme sonucunda feshedilmiştir."

6-1'LİK HEZİMET!


Trabzonspor, Süper Lig'in 8. haftasında kendi sahasında oynadığı maçta Akhisarspor'a 6-1'lik tarihi skorla mağlup oldu. Bordo mavili taraftarlar mücadele boyunca "Ersun Yanal istifa" ve "Yönetim istifa" tezahüratları yaptı.

6-1 sona sona eren tarihi mücadele sonrasında açıklama yapan Trabzonspor teknik direktörü Ersun Yanal geleceğinin bugün belli olacağını belirtti. Trabzonspor Kulübü'nde bugün yapılan olağanüstü toplantı sonunda teknik direktör Ersun Yanal ile yolların ayrılmasına karar verildi.


TRABZONSPOR TAZMİNAT ÖDEMEYECEK


Trabzonspor yönetiminin Ersun Yanal'a tazminat ödenmeyeceği geçmiş alacakları karşılığında sözleşmenin fesh edileceği öğrenildi.

YENİ TEKNİK DİREKTÖR KİM OLACAK?


Bordo-mavili takımın bu akşam yapacağı antrenmanda takımın başında altyapı koordinatörü İhsan Derelioğlu olacak. Ersun Yanal ile yolların ayrılmasından sonra en çok merak edilen konu Trabzonspor'da yeni teknik direktörün kim olacağı.


MUHARREM USTA HEMEN GÖRÜŞECEK


İstifa eden Ersun Yanal'ın yerine Fatih Terim'in gegetirilmek istendiği ileri sürüldü. Yöneticilerin Fatih Terim isminde de kararlı olduğu ve “Yabancı hocanın kadroyu, Trabzon’u, ligi tanıması çok zaman alır. Bu da bize yeni handikaplar yaratır. İhtiyacımız olan, deneyimli, kadroyu çekip çevirecek bir enerjidir. Fatih Terim de bunun için en iyi seçenek olur” görüşünü paylaştığı vurgulandı.

Haberin Devamı