Spor Trabzonspor, Elazığ'a patladı: 4-0

Trabzonspor, Elazığ'a patladı: 4-0

Paylaş
Trabzonspor, Elazığ'a patladı: 4-0

Süper Lig'de oynadığı son 3 maçta 2 beraberlik, 1 de yenilgi alan Trabzonspor, Elazığspor karşısında 4 gol birden atarak galip geldi. Bordo-Mavililer'in gollerini; Yusuf (27'), Henrique (58'), Olcan (69') ve Emre (79') kaydetti

Süper Lig'de son haftalarda taraftarın istediği performansı ortaya koyamayan Trabzonspor, beklenen patlamayı Elazığspor'a karşı yaptı. Avni Aker Stadı'nda oynanan karşılaşmaya çok hızlı ve baskılı başlayan Bordo-Mavili ekip, ilk golü 27. dakikada Yusuf'la buldu. Genç futbolcu, takımını 1-0 öne geçiren golü attıktan sonra sakatlandı ve yerini Soner'e bıraktı. İlk yarı bu skorla sona erdi.

Elazığspor, ikinci yarıya beraberliği sağlayabilmek için istekli başladı. Üst üste ataklar geliştiren konuk ekip 54'te penaltı kazandı. Vitolo'nun kullandığı penaltıyı Onur kurtardı. Bu kritik pozisyondan 4 dakika sonra 58'de sahneye çıkan Henrique, farkı 2'ye çıkardı: 2-0. Trabzonspor, 2-0'ı yakaladıktan sonra daha rahat bir oyun sergilemeye başladı. Savunmada açıklar veren Elazığspor'un hatalarını iyi değerlendirerek doğrudan gole giden Bordo-Mavililer, 69. dakikada Olcan'la durumu 3-0 yaptı. Fırtına, 3 farka rağmen durmadı. Genç oyuncu Emre Güral, Kadir'in attığı pası gole çevirdi ve maç 4-0 sona erdi.

Maçın son düdüğünün ardından Trabzonsporlu Olcan ve Elazığspor'lu Bilica birbirine girdi. Kavgayı diğer futbolcular ayırdı.

Haberin Devamı