Spor Trabzonspor evinde yara sardı

Trabzonspor evinde yara sardı

Paylaş
Trabzonspor evinde yara sardı

Spor Toto Süper Ligin 25. haftasında Trabzonspor sahasında konuk ettiği Akhisar Belediyespor'u Cardozo ve Deniz Yılmaz'ın golleriyle 2-0 mağlup etti

Spor Toto Süper Ligin 25. haftasında Trabzonspor sahasında Brezilyalı teknik adam Roberto Carlos'un Akhisar Belediyespor'unu ağırladı.

Hüseyin Avni Aker Stadında oynanan maçı ev sahibi ekip 2-0 kazandı ve kritik bir 3 puanın sahibi oldu. Geçen haftaki Gaziantepspor yenilgisini unutturan Trabzonspor yara sararken, bu galibiyetle puanını 43'e çıkardı ve aynı puanlı Başakşehir'in ardından averajyla 5. sıraya yükseldi.

Trabzonspor'a 3 puanı getiren goller maçın 27. dakikasında Oscar Cardozo ve 67. dakikasında Deniz Yılmaz'dan geldi. Ev sahibi ekipte 50. dakikada İshak, 61. dakikada Aytaç ve 78. dakikada Medjani sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kaldı.

Bordo-mavili ekipte ayrıca sarı kart gören Mehmet Ekici 26. hafta maçında cezalı duruma düştü.

Bu sonuçla Trabzonspor puanını 43 yaptı. Akhisar ise 29 puanda kaldı. Ligin 26. haftasında Trabzonspor deplasmanda Torku Konyaspor ile karşılaşacak. Akhisar ise sahasında Gaziantepspor'u konuk edecek.

Haberin Devamı