Spor Trabzonspor iç huzuru yakaladı

Trabzonspor iç huzuru yakaladı

Paylaş
Trabzonspor iç huzuru yakaladı

Trabzonspor yönetimi, iç transferde kaleci Tolga'dan sonra Engin ve Burak'la da anlaşma noktasına geldi

Trabzonspor Yönetim Kurulu, iç transferde mutlu sona yaklaştı. Tolga’nın sözleşmesini 5 yıl daha uzatan bordo-mavililer, gelecek sezon sonunda sözleşmeleri sona erecek olan Engin Baytar ve Burak Yılmaz ile de görüşmelerini sürdürüyor.

Trabzonspor’a hiçbir zorluk çıkarmayan iki oyuncuyla en kısa zamanda anlaşmayı planlayan bordo maviler, Tolga, Burak ve Engin’e birlikte sözleşme imzalattırmayı planlıyor.

Bu arada yönetim Onur Recep Kıvrak’la da sözleşmesini uzatmak için görüşmeyi düşünüyor.

İYİLEŞTİRME HABERİ COLMAN’I MUTLU ETTİ

Trabzonspor’un vazgeçilmez futbolcuları arasında yer almasına karşın yüksek ücret almayan Colman’ın, yönetimin yapacağı iyileştirmeden fazlasıyla memnun olacağı öğrenildi.

Gelecek sezon takım kaptanlığı için de ismi geçen Arjantinli oyuncunun, kulüp yöneticileriyle yaptığı görüşmede, 20 Haziran da başlayacak olan kampa katılacağını söylediği ve kendisini çok formda hissettiğini belirttiği vurgulandı.

Colman’a 500 bin TL iyileştirme yapılmasının gündemde olduğu iddia edildi.

HENRİQUE YARIN İSTANBUL’DA

Trabzonspor’un Belçika’nın Westerlo takımından kadrosuna kattığı Brezilyalı golcü Henrique Filho da yarın saat 17.30’da İstanbul’a gelecek.

Bir süre burada kalacak olan Henrique, saat 01,00 sıralarında Trabzon’a gelecek. Brezilyalı golcü Cuma günü düzenlenecek törenle kendisini bordo-mavili renklere bağlayacak resmi sözleşmeye imza atacak.

Trabzonspor’un forvet hattına yaptığı tek takviye olan Henrique’nin tatil günlerinde bordo mavili kulübün verdiği program doğrultusunda çalışmalarını sürdürdüğü de öğrenildi.

STOPER ARAYIŞI SÜRÜYOR

Savunma oyuncusu Egemen Korkmaz’ın Beşiktaş’a transfer olmasının ardından bu mevkiye takviye yapmak için girişimlerini sürdüren Trabzonspor şu ana kadar istediği sonucu alamadı.

Bordo-mavililerin görüştüğü Aykut Akgün ve Kemal Tokak’ın kulüplerinin yüksek bonservis bedeli almadan transfere izin vermemesi kulübü sıkıntıya soktu.

Bu iki futbolcudan vazgeçmeyi düşünmeyen bordo mavililerin yabancı bir stoperle de görüşmelere başladığı vurgulandı.

Yunus Emre SEL/DHA

Haberin Devamı