Spor Trabzonspor ille de golcü istiyor

Trabzonspor ille de golcü istiyor

Paylaş
Trabzonspor ille de golcü istiyor

Cenk Tosun ve Turgay Bahadır'dan aradığını bulamayan Trabzonspor, rotasını iki tecrübeli isime çevirdi

Trabzonspor’da yeni sezona dair transfer hareketliliği tüm hızıyla devam ediyor. Teknik heyetin istekleri doğrultusunda savunma ve hücuma yönelik takviye için çalışan bordo-mavililerin önceliği ise forvet hattını güçlendirmek.

Bu konuda hatırlanacağı gibi kısa bir süre önce Karadeniz temsilcisinin gündemine iki yerli futbolcu girmişti. Bunlardan biri Bursasporlu Turgay Bahadır, diğeri de Gaziantepsporlu Cenk Tosun’du. Ancak her iki oyuncunun transferi de büyük ölçüde askıya alındı.

Turgay cephesinde Bursaspor Kulübü’nün içinde bulunduğu krizin etkili olduğu ve böyle bir dönemde yapılacak girişimlerin yanlış yorumlanabileceği için geri adım atıldığı öğrenildi. Cenk Tosun transferinde ise durum farklı.

Zira bu sezon Avrupa’da boy gösterecek kırmızı-siyahlılar, en önemli silahlarından biri olan genç forveti satmak istemiyor, elinden çıkarması halinde ise istediği rakamlar dudak uçuklatıyor.

Trabzonspor’un takas artı para önerisi geri çevrilirken, Antep’in düşündüğü 7-8 milyon Euro’luk karşı teklifler de Fırtına’yı aşıyor.

NECATİ OLMAZSA NOBRE

İşte bu gelişmeler doğrultusunda Trabzonspor da B Planı’na ağırlık verdi. Gündemde Türkiye’yi ve ligi yakından tanıyan, adı bordo-mavililer ile de anılmış olan iki isim var yine.

Biri Beşiktaş ile bağlarını kopartan ve ligin yeni takımı Mersin ile görüştüğü ileri sürülen Nobre. Türk statüsünde oynayan Brezilya asıllı futbolcu, Trabzon’a sıcak bakıyor. Bir başka alternatif ise Antalyaspor’da top koşturan ve Galatasaray umudu biten Necati Ateş.

Yönetimin bu iki futbolcu başta olmak üzere transfer hamlesini başlattığı ve teknik heyete de “Kampa kadar yetişecek” sözünü verdiği edinilen bilgiler arasında.

Haberin Devamı