Spor Trabzonspor, Kucka'yı KAP'a bildirdi

Trabzonspor, Kucka'yı KAP'a bildirdi

Paylaş
Trabzonspor, Kucka'yı KAP'a bildirdi

Trabzonspor bir süredir kadrosuna katmak için uğraştığı Juraj Kucka’yı kadrosuna katmayı başardı

Trabzonspor'un İtalya’nın Milan takımından transferi için görüşmelere başladığı Juraj Kucka, Başkan Muharrem İnce ile birlikte İstanbul’a geldi.

Özel uçakla saat 03.00’da Milano’dan İstanbul’a gelen Kucka ve Başkan Muharrem Usta’yı, Atatürk Havalimanı’nda, Trabzonspor Genel Sekreteri Gençağa Meriç ile kulüp yöneticileri karşıladı. Taraftarların büyük ilgi gösterdiği Kucka yoğun ilgi nedeniyle polis eşliğinde havalimanından ayrıldı.


MUHARREM USTA AÇIKLADI


Bordo-mavili ekip, yıldız oyuncunun transferini KAP’a bildirdi. 50. yılında güçlü bir kadro kurarak lige damga vurmak isteyen Trabzonspor, bombayı patlattı.

Milan forması giyen Slovak futbolcu Juraj Kucka’yı kadrosuna dahil eden bordo-mavili takım, yıldız oyuncunun transferini KAP’a bildirdi.

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, Kucka’nın fotoğrafını akşam saatlerinde paylaşarak taraftarları heyecanlandırdı. Usta, "Çeşitli nedenlerle çok uzadı" dedikten sonra "Yolculuk vakti" diyerek Kucka’nın Trabzonspor uçağına biniş fotoğrafını kendisine ait sosyal medya hesabından paylaştı.



Trabzonsporlu taraftarlar, Muharrem Usta’nın paylaşımının altına yüzlerce yorum bırakırken, gerçekleşen transferden dolayı da oldukça mutlu olduklarını yazan mesajlar attı.

Trabzonspor, KAP’a yaptığı açıklamada, "AC Milan kulübünün profesyonel futbolcusu Juraj Kucka’nın kulübümüze transferi konusunda AC Milan ve futbolcu ile görüşmelere başlanmıştır" ifadelerini kullandı.

TARAFTARLAR NÖBETTE

Futbolcunun İstanbul’a geleceğinin duyulması üzerine Trabzonsporlu taraftar Atatürk Havalimanı’nda nöbete başladı. Akşam 18.00’da havalimanı dış hatlar geliş terminaline gelen taraftar grubu saatlerdir Kucka’yı bekliyor.

Haberin Devamı