Spor Trabzonspor kupada moral buldu

Trabzonspor kupada moral buldu

Paylaş
Trabzonspor kupada moral buldu

Ziraat Türkiye Kupası 4'üncü tur maçında Trabzonspor, sahasında Şanlıurfaspor'u konuk etti. Trabzonspor karşılaşmadan Yasin, Olcan, Alanzinho ve Henrique'nin golleriyle 4-0 galip ayrıldı. Ligde Eskişehirspor'a sahasında 3-0 gibi farklı bir sonuçla yenilerek taraftarını üzen bordo-mavililer bu sonuçla hem turladı hem de moral kazanmış oldu

Hüseyin Avni Aker Stadı'nda Şanşlıurfaspor ile karşılaşan bordo mavililer karşılaşmadan 4-0'lık skorla galip ayrıldı. Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası 4. turunda karşılaştığı Şanlıurfaspor ile tarihindeki ilk resmi maçını oynadı.

Haberin Devamı

Teknik direktör Şenol Güneş, Şanlıurfaspor maçında, 3-0 yenildikleri Eskişehirspor karşılaşmasının ilk 11'ine göre 7 oyuncu değişikliğine gitti. Güneş, Eskişehirspor maçında ilk 11'de oynayan Soner, Bamba ve Onur'u maç kadrosuna almazken, Serkan, Giray, Halil ve Janko'yu yedek soyundurdu. Bu oyuncuların yerine Tolga, Zeki Yavru, Mustafa, Celustka, Aykut, Yasin ve Henrique ilk 11'de görev yaptı.

Geçen haftaki kadrodan Emerson, Colman, Adrian ve Olcan değişmeyen isimler oldu. Bordo mavililer ilk yarıda istediği skoru yakaladı. 12. dakikada Yasin'in uzaktan attığı nefis golle skoru 1-0'a taşıdı. 24. dakikada sahneye çıkan Olcan Adın farkı ikiye çıkardı. İlk yarıyı Karadeniz Fırtınası bu gollerle 2-0 önde tamamladı.

Haberin Devamı

İkinci yarıda konuk takımın yakaladığı ciddi fırsatlarda uzun zaman sonra kalede görev alan Tolga başarılı kurtarışlar yaptı. 82. dakikada oyuna dahil olan Alanzinho, 3 dakika sonra klas bir golle farkı üçe çıkardı. 87. dakikada bu kez takımdaki bir diğer Brezilyalı Henrique maçın skorunu ilan etti.