Spor Trabzonspor lige odaklandı: İşte muhtemel 11

Trabzonspor lige odaklandı: İşte muhtemel 11

Paylaş
Trabzonspor lige odaklandı: İşte muhtemel 11

Ziraat Türkiye Kupası ve UEFA Avrupa Ligi'nden elenen Trabzonspor, Kardemir Karabükspor maçını kayıpsız geçerek Spor Toto Süper Lig'de üst sıralar için iddiasını sürdürmeyi hedefliyor.

Ziraat Türkiye Kupası’nda Medicana Sivasspor’a, UEFA Avrupa Ligi’nde ise Napoli’ye elenen bordo-mavililer, ligde yarın sahasında Kardemir Karabükspor’u konuk edecek. Ligde üst sıraları hedefleyen Trabzon ekibi, Kardemir Karabükspor’u yenerek bu hedef doğrultusunda ilerlemek istiyor.

Ligin ikinci yarısında sahasındaki 3 maçını da kazanan Trabzonspor, Karabük ekibini de mağlup ederek sahasındaki galibiyet serisini sürdürmeyi hedefliyor.

Bordo-mavililerde, yarınki maç öncesinde Belkalem, Yatabare ve Onur Recep Kıvrak’ın sakatlıkları bulunuyor. Medjani ise yarınki karşılaşmada kart cezası nedeniyle forma giyemeyecek.

Trabzonspor’un Kardemir Karabükspor karşısına Hakan Arıkan, Salih Dursun, Bosingwa, Aykut Demir, İshak Doğan, Aytaç Kara, Özer Hurmacı, Mehmet Ekici, Erkan Zengin, Deniz Yılmaz ve Cardozo muhtemel onbiriyle çıkması bekleniyor.

AA

Haberin Devamı