Spor Trabzonspor rekor kırdı

Trabzonspor rekor kırdı

Paylaş
Trabzonspor rekor kırdı

Kadrosuna önemli oyuncular dahil eden Trabzonspor'da, TS Club ve Ticari Ürünlerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Murat Türköz, son bir haftanın Trabzonspor'un tarihinde en fazla forma sattığı dönem olduğunu belirterek, "Bu sene her Trabzonsporlunun evine 1 kombine ve en az 1 forma girmeli" dedi.

Türköz, yaptığı açıklamada, son bir haftanın Trabzonspor’un tarihinde en fazla forma sattığı dönem olduğunu vurgulayarak, bundan sonra yaz döneminde TS Club mağazalarının akşam saatlerinde de açık olacağını söyledi.
Trabzonspor taraftarının kulübüne aidiyeti en yüksek taraftar olduğunu belirten Türköz, "Taraftarımız destek çağrımıza kayıtsız kalmadı. TS Club mağazalarımızda kuyruklar oluştu. Gün içinde ’yoğunluktan forma alamadım’ diyen taraftarlarımızla karşılaştık. Yaz dönemindeyiz, gurbetçilerimiz de burada. Şampiyonluk formalarına büyük talep var. Biz de yönetim olarak TS Club mağazalarımızı akşam 22.30’a kadar açık tutmaya karar verdik. Hep söylediğimiz gibi bu sene her Trabzonsporlunun evine 1 kombine ve en az 1 forma girmeli" diye konuştu.

Türköz, yaz döneminde Trabzon’un yanı sıra İstanbul, Samsun, Bursa, Ankara ve diğer illerde de ürünlerini satan mağazalarının saat 22.30’a kadar açık kalacağını ifade ederek, taraftarlara forma ve diğer ürünlere gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti.

TS Club Mobil Mağazasının, en beğenilen ürünleriyle Artvin’in Yusufeli ilçesindeki belediye önünde 2 gün boyunca taraftarlara hizmet vereceği öğrenildi.

AA

Haberin Devamı