Spor Trabzonspor son sözü söyledi!

Trabzonspor son sözü söyledi!

Paylaş
Trabzonspor son sözü söyledi!

Süper Lig'de Trabzonspor, sahasında ağırladığı İstanbul Başakşehir'i 3-2 mağlup etti

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Trabzonspor sahasında İstanbul Başakşehir'i konuk etti.

Ev sahibi Trabzonspor 14. dakikada Mehmet Ekici'nin serbest vuruştan attığı şık golle Başakşehir karşısında 1-0 öne geçti. Dakika 18'de Turuncu-Lacivertliler eşitliği sağladı. Sağ kanattan gelişen atakta ceza sahasına giren Alpaslan Erdem'in pasıyla topla buluşan Mahmut, hata yapmadı: 1-1.

Karadeniz temsilcisi, 24'te bir kez daha öne geçti. Korner vuruşunda ön direğe hareketlenen Sefa Yılmaz kafa vuruşuyla toğu ağlara yolladı ve Bordo-Mavili takımı yine öne geçirerek skoru 2-1'e taşıdı.

27. dakika konuk ekip Başakşehirspor Sefa Yılmaz'ın golüne cevap veriyor ve skoru yine eşitledi: 2-2. Edin Visca, 27. dakikada attığı golle maça bir kez daha eşitliği getirdi. İlk yarı 2-2lik eşitlikle sona erdi. Ev sahibi Trabzonspor 53. dakikada eşitliği bir kez daha bozuyor. Özer Hurmacı, Başakşehir ağlarını havalandırarak takımını 3-2 öne geçirdi. Bordo-Mavililer, bu skorla galibiyeti kaptı.

Böylece evinde art arda beşinci galibiyetini elde eden Trabzonspor, 33 puana yükseldi. Ersun Yanal'ın öğrencileri, gelecek hafta Kasımpaşa deplasmanına çıkacak. Ligde üç hafta sonra kaybeden İstanbul Başakşehir, 32 puanda kaldı. Abdullah Avcı'nın takımı, bir sonraki maçında Gaziantepspor'u misafir edecek.

Haberin Devamı