Spor Trabzonspor sonuna kadar yarışta

Trabzonspor sonuna kadar yarışta

Paylaş
Trabzonspor sonuna kadar yarışta

Trabzonspor teknik direktörü Şenol Güneş, şampiyonluk yarışında son ana kadar var olacaklarını söyledi

Gaziantepspor maçında Jaja’yı kulübeye çekmasi, Pawel’e de ilk 11’de şans vermesi, savunmada ise sakatlıktan çıkan Serkan’ı beklenen Şenol Güneş, artık söylenecek fazla bir şey kalmadığını belirtirken şöyle dedi: "Bundan sonrası oyuncularımızın saha içindeki başarı ve performanslarına bağlı.

Takım olarak kazanıp bu yarışı sonuna kadar götürmek istiyoruz. Takım olarak kazanmaya kilitlendik. Bu yarışta son haftaya kadar mücadele edeceğiz."

SARI KART UYARISI

Trabzonspor’da Gaziantepspor maçı öncesi 4 futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Selçuk, Umut, Jaja ve Alanzinho’dan maçta daha sakin olmalarını isteyen Şenol Güneş, "Kalan haftalarda hepinize ihtiyacımız olabilir" dedi.

Bu arada Şenol Güneş, son haftalarda sık yaşanan sakatlıklar konusunda da oyuncularından dikkatli olmalarını istedi.

TRİBÜNDE DEV PANKART AÇILACAK

Trabzonsporlu taraftarlar, yarın Gaziantepspor ile oynanacak olan maç için tribünde dev bir pankart açmaya hazırlanıyor. Fenerbahçe’ye göndermelerin yer alacağı pankart için taraftarların bir haftadır hazırlık yaptığı öğrenildi.

JAJA’YA CİDDİ UYARI

Bordo-mavili takımda son dönemde sergilediği performansı ile eski günlerinden uzak bir görüntü çizen Jaja’nın Gaziantepspor maçında kulübede oturması bekleniyor.

Jaja’nın yerine Alanzinho’nun 11’de forma giyeceği öğrenidi. Şenol Güneş’in de Jaja’yla bir görüşme yaptığı ve "Kendi toparlamalısın. Kalan haftalarda kalitenle birlikte bu takıma katkı yapmalısın" dediği öğrenildi.

TOLGA AYIN FUTBOLCUSU

TrabzonCell abonelerinden gelen SMS’ler sonucunda Tolga Zengin, ayın futbolcusu seçildi. Trabzonspor’un oynadığı son 4 maçı da gol yemeden tamamlamasında büyük payı olan, Eskişehirspor maçında burnu kırılmasına rağmen büyük bir özveriyle oyuna devam eden Tolga Zengin, gelen SMS’lerin yüzde 73’ünü toplamaya başardı.

Nisan ayının en iyi futbolcusu seçilen Tolga ödülünü, yarın Gaziantepspor ile oynanacak maç öncesinde taraftarların önünde alacak.

GAZİANTEPSPOR İLE 50’NCİ RANDEVU

Trabzonspor ile Gaziantepspor, yarın yapacakları karşılaşmayla birlikte ligde 50. kez karşı karşıya gelecekler. Bugüne kadar iki takım arasında yapılan 49 maçta, bordo-mavililerin galibiyetlerde 25-10 üstünlüğü bulunuyor.

14 karşılaşmada ise taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı.Trabzonspor söz konusu maçlarda 85 kez rakip fileleri havalandırırken, kalesinde 47 gol gördü.

TRABZONSPOR’UN MUHTEMEL 11’İ

Tolga, Serkan, Giray, Glowacki, Egemen (Cale), Burak, Selçuk, Colman, Alanzinho, Pawel, Umut

SAKAT: Onur
CEZALI: Yok
BİLET FİYATLARI: Kale arkası: 25 TL, Maraton: 40 TL, Misafir takım: 40 TL, Kapalı kenar: 60 TL, Kapalı orta: 80 TL, VIP: 150 TL, VIP Özel: 300 TL.

Yunus Emre SEL/DHA

Haberin Devamı