Spor Trabzonspor tam gaz çalışıyor

Trabzonspor tam gaz çalışıyor

Paylaş
Trabzonspor tam gaz çalışıyor

Trabzonspor'da yeni sezon çalışmalarına Colman, Giray, Glowacki ve Piotr Brozek de katıldı

Dün akşam 2011-2012 futbol sezonunun ilk antrenmanını, teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde gerçekleştiren bordo-mavili takım, bu sabah da bir çalışma yaptı.

Dünkü antrenmanda yer almayan Colman, Giray, Glowacki ve Piotr Brozek’in de Trabzon’a gelerek sabahki çalışmaya katılmasıyla birlikte, antrenmandaki oyuncu sayısı da 16’ya yükseldi.

Diğer oyuncuların da 25 Haziran Cumartesi gününe kadar Trabzon’da olacakları belirtildi. Yaklaşık 1 saat süren kondisyon ağırlıklı antrenmanın son bölümünde esneklik çalışması yapıldıktan sonra oyuncuların şok havuzuna girerek yenilenmelerinin sağlandığı bildirildi.

SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇTİLER

Trabzonspor’da, teknik heyet ve futbolcular, Trabzon Fatih Devlet Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçti.Kulüp doktoru Hakan Ayaz, teknik heyet ve oyuncuların tüm tetkiklerinin yapıldığını söyledi. Oyunculara hastanede bulunan vatandaşlar ve sağlık görevlileri büyük ilgi gösterdiler.

MİERZEJEWSKİ, YARIN GELİYOR

Trabzonspor’un ön protokol yaptığı Polonyalı Adrian Mierzejewski’nin yarın Türkiye’ye geleceği bildirildi.

Yarın akşam İstanbul’da olacak oyuncunun geç saatlerde Trabzon’a ulaşacağı ve 23 Haziran Perşembe günü de düzenlenecek imza töreniyle resmi sözleşmeye imza atacağı öğrenildi.

Trabzonspor, bu akşam yapacağı antrenmanla yeni sezon öncesi hazırlıklarını sürdürecek.

Haberin Devamı