Spor Trabzonspor 'Torun' bekliyor

Trabzonspor 'Torun' bekliyor

Paylaş
Trabzonspor 'Torun' bekliyor

Trabzonspor, Hamburg'da oynayan Tunay Torun'u kadrosuna katabilmeyi hedefliyor

Trabzonspor Yönetim Kurulu, bir taraftan iç transferde sözleşmeleri sona erecek olan Egemen, Selçuk ve Yattara gibi oyunculara sezon sonunda imza attırmak için uğraşırken, bir taraftan da Avrupa da geniş çaplı gurbetçi futbolcu avı başlattı.

Bordo-mavili takımın yakından takip ettiği isimlerin başında ise A Milli futbolcu Tunay Torun geliyor. 21 yaşında olan futbolcuyu kadrosuna katıp hücum hattını güçlendirmenin planlarını yapan yönetim, sezon sonunda Avrupa’da da ses getirecek bir ekip oluşturmayı amaçlıyor.

Tunay’ın da Trabzonspor’a gelmeye sıcak baktığı, sezonun sona ermesiyle birlikte transfer görüşmelerinin daha hızlanacağı öğrenildi.

TOLGA, KONYASPOR MAÇINDA HAZIR

Ligde son oynanan Gençlerbirliği maçında hafif şekilde sakatlanan ve bu nedenle Al Ittihad ile oynanan özel maçta riske edilmeyen kaleci Tolga Zengin’in hafta sonunda oynanacak olan Konyaspor maçında oynayabileceği öğrenildi.

EGEMEN DÖNDÜ, SAVUNMA KIZIŞTI

Trabzonspor’da Egemen’in uzun bir sakatlık döneminin ardından sahalara dönmesi savunmada rekabeti artırdı. Milli takım kampında bulunan Glowacki’den tecrübesi nedeniyle vazgeçmeyen Güneş’in, Giray ve Egemen arasında bir tercihte bulunması bekleniyor.

Ayrıca bu bölgede oynayan Mustafa Yumlu da rekabeti kızıştırırken, Şenol Güneş’i tatlı bir kadro sıkıntısı bastı. Tecrübeli teknik adamın idman performanslarına göre bir tercihte bulunacaği öğrenildi.

Yunus Emre SEL/DHA

Haberin Devamı