Spor Trabzonspor'a çifte Brozek

Trabzonspor'a çifte Brozek

Paylaş
Trabzonspor'a çifte Brozek

Trabzonspor, Wisla Krakow'da forma giyen Pawel ve Piotr Brozek kardeşleri renklerine bağladı

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, DHA'ya yaptığı açıklamada Polonya'nın Wisla Krakow takımında forma giyen forvet oyuncusu Pawel Brozek ile sol bek oyuncusu Piotr Brozek kardeşleri transfer ettiklerini söyledi.

Haberin Devamı

Şener, Polonya'da bulunan yönetim kurulu üyesi Tuncay Bekiroğlu'nun bu transferleri sonlandırdığını belirterek, "Her ikisini de hocamız istiyordu. Yönetici arkadaşımızda önce kulüpleriyle sonra kendileriyle anlaştı. Salı günü Antalya kampımıza dahil olacaklar. Çok iyi transferler yaptığımızı düşünüyoruz. Birisi çok ihtiyaç duyduğumuz olan forvet mevkiinde, diğeri ise sol kanatta forma giyiyor. Polonya milli takımının önemli oyuncuları. Umarım şampiyonluk yolunda bize çok ciddi katkılar yaparlar" diye konuştu.

Salı günü Antalya kampa gelecek olan futbolculara burada imza töreni düzenlenecek. Trabzonspor'un ki futbolcu için Wisla Krakow kulübüne 2 milyon Euro ödeyeceği ve her iki kardeşin de 2.5 yıllık sözleşmeye imza atacağı belirtildi.

Haberin Devamı

Pawel Brozek kimdir?

Doğum Tarihi: 21 Nisan 1983 (27 yaşında)

Doğum yeri: Kielce (Polonya)

Boyu: 180 cm

Mevkii: Forvet

Geldiği Kulüp: Wisla Krakow (178 maç 81 gol)

Milli Takım: Polonya (23 maç 5 gol)

Piotr Brozek kimdir?

Doğum Tarihi: 21 Nisan 1983 (27 yaşında)

Doğum yeri: Kielce (Polonya)

Boyu: 180 cm

Mevkii: Sol bek, sol kanat

Geldiği Kulüp: Wisla Krakow (156 maç 11 gol)

Milli Takım: Polonya (5 maç 1 gol)

GLOWACKİ VE CALE’DEN JEST

Trabzonspor’da tüm yabancı oyunculara 2 Ocak’a kadar izin veren teknik direktör Şenol Güneş, geciken futbolcularını affetmeyeceği bildirildi.

Ancak sezonun ilk yarısında sakatlığı nedeniyle fazla forma giyemeyen Polonyalı Glowacki, “Yeterince dinlendim. Artık çalışmam gerek“ diyerek çarşamba akşamı Trabzonspor'un Antalya kampına katıldı.

Hırvat futbolcu Cale'de 2 Ocak’a kadar izinli olmasına karşın, “Takım arkadaşlarımı yalnız bırakmak istemiyorum“ diyerek kampa dahil oldu.

Yunus Emre SEL/TRABZON (DHA)