Spor Trabzonspor'a para dopingi

Trabzonspor'a para dopingi

Paylaş
Trabzonspor'a para dopingi

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Eskişehirspor maçını kazanmaları durumunda zirve yarışı verdiklere Fenerbahçe'nin demoralize olacağını belirterek, "2 puan önde olduğumuza göre şampiyonluk şansımız yüzde 50'den fazla" diye konuştu.

Spor Toto Süper Ligi'nin 30. haftasında yarın akşam deplasmanda Eskişehirspor ile karşılaşacak olan bordo – mavili takımda yüzler gülüyor. Başkan Sadri Şener, Eskişehirspor maçının ligin gidişatı açısından kritik bir önemi bulunduğunu belirterek, "Eskişehir bizi yenebilir, biz onları yenebiliriz. Bu da normal. 2 puan öndeysek şampiyonluk şansımız yüzde 50'nin üstü demek. O iki puanı kimse geri alamaz. Bursaspor, Eskişehir ve Gaziantepspor ile çok zorlu bir süreçten geçiyoruz. Güç olarak bakarsan üçü de güçlü takımlar. En güçlüsü de Bursaspor'du. Onları yendik. Eskişehir ve Gaziantep'i geçersek son 3 maça daha sağlam adım atarız, 2 puan önde gidersen rakibi de moral olarak düşürürsün diye düşünüyorum" dedi.

GÜNEŞ'TEN SERTLİK UYARISI

Bu arada bordo – mavili takımın teknik direktörü Şenol Güneş, Eskişehirspor ile oynanacak olan maç öncesi oyuncularına sertlik uyarısında bulundu. Sarı kart ceza sınırında bulunan Jaja, Alanzinho ve Selçuk İnan'a kart görmemeleri konusunda uyarılarda bulunan tecrübeli teknik adam, "5 hafta kaldı. Bu süreçte hata yapmamalıyız. Sadece saha içerisine odaklanıp kendimize yakışır mücadeleyi göstermeliyiz. Biz bu yola inanarak çıktık ve sonunda da mutlu sona ulaşacağımıza yürekten inanıyoruz. Eskişehir engelini kayıpsız geçelim, sonra diğer maçları düşünürüz" dedi.

TOLGA: "KAZANIRSAK RAHATLARIZ"

Bordo – mavili takımın tecrübeli file bekçisi Tolga Zengin, Eskişehir deplasmanında da galip gelmeleri durumunda rahat bir nefes alacaklarını söyledi. Tolga, şampiyonluk yarışının ligin son haftasına kadar süreceğini düşündüğünü belirterek, "Son haftalarda iyi bir performans ortaya koydum. Umarım Eskişehirspor maçında da aynı başarıyı gösteririm. Takım arkadaşlarımla birlikte galibiyete şartlandık ve başka bir şey düşünmüyoruz. Kazandığımız taktirde kalan 4 hafta için şampiyonluk şansımızı daha fazla artıracağız. Bize inanan taraftarlarımızın yüzünü güldürmek istiyoruz" dedi.

ŞAMPİYONLUK PRİMİNE 100 BİN TL ZAM

Trabzonspor'da sezon başı futbolcu başı 150 bin TL olarak belirlenen şampiyonluk primine zam yapıldı. Yönetimin uzun zamandır bu konu üzerinde görüştüğü ve sonunda bir karara vararak, şampiyonluk primine 100 bin TL zam yapma kararı aldığı öğrenildi.

Haberin Devamı

DHA