Spor Trabzonspor'a Şota-Arçil formülü

Trabzonspor'a Şota-Arçil formülü

Paylaş
Trabzonspor'a Şota-Arçil formülü

1993-97 yılları arasında fırtına gibi esen Gürcü ikizlerden sonra Trabzon rotayı Polonyalı Pawel-Piotr Brozek kardeşlere çevirdi

Süper Lig'de sadece 1 mağlubiyet alarak devreyi 42 puanla lider bitiren Trabzon, 1993-97 yılları arasında fırtına gibi esen Arçil-Şota ruhunu geri çağırıyor.

Şenol Güneş’in verdiği rapor doğrultusunda sol bek, orta saha ve forvet mevkilerine takviye yapmayı düşünen bordo-mavililer, rotayı Polonya’nın Wisla Krakow takımında oynayan Pawel ve Piotr Brozek kardeşlere çevirdi.

Aralarında Ahmet Suat Özyazıcı, Ali Kemal Denizci ve Özkan Sümer gibi Trabzonspor’un efsanevi isimlerinin yer aldığı oyuncu izleme komitesi Arkadiusz Glowacki’yi izlemeye gittiklerinde Brozek kardeşler de radara takılmıştı.

Piotr ve Pawel’i alıcı gözle seyretmek için daha sonra iki kez daha Polonya’ya çıkarma yapan komite, bu iki oyuncunun alınması için teknik heyete olumlu yönde rapor verdi.

PAWEL’İN 9 GOLÜ VAR

27 yaşındaki Brozek kardeşlerden Pawel, forvette oynuyor ve bu sezon Wisla Krakow formasıyla çıktığı 17 maçta 9 gol attı. Piotr ise sol bek ve Polonya ekibiyle bu yıl 8 mücadelede forma giydi.

Daha önce nokta transferler yapacaklarını söyleyen Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, teknik direktör Şenol Güneş’in istediği oyuncuları alma konusunda kararlı olduklarını belirterek, “Bu konuda önemli mesai harcıyoruz. Mutlaka taraftarımızın da beklediği transferleri yapacağız” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı