Spor Trabzonspor'a transfer müjdesi

Trabzonspor'a transfer müjdesi

Paylaş
Trabzonspor'a transfer müjdesi

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, "Transfer edeceğimiz futbolculara ağırlık veriyoruz. Belirlediğimiz oyuncularla yüzde 70 oranında anlaştık" dedi

Sadri Şener, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde düzenlediği basın toplantısında, iç transfer görüşmelerini sezon sonu yapacaklarını ifade ederek, "Selçuk veya Egemen ile ilgili şampiyonluğa oynadığımız için kamuoyuna yansıtmadan görüşmelerimiz oldu.

Planlamayı 4 maçın sonuna bıraktık. Alacağımız oyuncular var. Transfer edeceğimiz futbolculara daha çok ağırlık veriyoruz. Belirlediğimiz oyuncularla yüzde 70 oranında anlaştık" diye kaydetti.

AZİZ YILDIRIM'IN CEZASI

Şener, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ın cezasının indirilmesiyle ilgili olarak sorulan bir soruya ise şöyle yanıt verdi: "Disiplin kurulu karar veriyor, tahkim cezayı yarıya indiriyor.

Hiçbir yöneticinin ceza almasından zevk almıyoruz. Tahkim karar verdi. Ceza 21 güne indi. Sanırım mevcut tahkim üyeleri önümüzdeki seçimde oraya bir daha aday olmak istemiyorlar. Verilen kararın hukukla yakından uzaktan bir ilgisi yok. Demek ki Tahkim Kurulunu hukukçulardan seçmenin bir maması yok."

"ŞAMPİYONLUK İÇİN HER YOL MUBAH DEĞİL"

Bugün gelinen noktayı takdirle karşıladığını da vurgulayan Şener, "Bizim eksiğimiz 9 puanlık farkı erken harcamamızdı. Henüz hiç bir şey belli değil.

Yarın önemli bir maçımız var. Sonucu tahmin etmek güç. Bizim dört büyükten biri oluşumuz hala görmezden gelinmeye çalışılıyor. Şampiyonluk için her yol mübah değil. Bunları hep söyledik. Olamazsak dünyanın sonu değil.

Trabzonspor başarılı bir kulüp. Transfer hamleleri, bütçesiyle iyi bir kulüp. Farklı bir kulübüz. Kısıtlı imkanlara sahibiz. Buna rağmen direniyoruz, şampiyonluğa oynuyoruz ve inşallah da olacağız" diye konuştu.

Haberin Devamı