Spor Trabzonspor'a yeni sponsor

Trabzonspor'a yeni sponsor

Paylaş
Trabzonspor'a yeni sponsor

SunExpress'in, Türkiye Erkekler 2. Basketbol Ligi takımlarından Trabzonspor'a ulaşım sponsoru olduğu bildirildi

Trabzonspor Basketbol Takımının, deplasmanda oynayacağı maçlar için, SunExpress’in iç hat uçuşları dahilindeki illere ücretsiz seyahat edeceği, sponsorluk anlaşmasının, play-off maçları da dahil olmak üzere, 2010 lig sezonu sonuna kadar geçerli olacağı belirtildi.

SunExpress Genel Müdür Yardımcısı Hacı Say, yaptığı açıklamada, SunExpress olarak, sundukları ticari hizmetin yanında, uçtukları şehirlerin sosyal ve kültürel hayatına destek olmaya da gayret ettiklerini belirterek, "Bu kapsamda, değerli yönetimi ve kadrosuyla, Türkiye Basketbol 2. Ligi’nin en iddialı takımlarından Trabzonspor Basketbol Kulübü’nün sponsorluk talebini memnuniyetle kabul ettik. Uçuş ağımızın önemli noktalarından biri olan Trabzon’a, bu vesileyle destek olmaktan mutluyuz" dedi.

Trabzonspor Basketbol Kulübü Genel Direktörü Doğan Hakyemez ise Trabzon halkının spora çok yakın olduğunu ifade ederek, "Trabzonspor’un kuvvetli markasını futboldan sonra basketbolda da yerleştirmeye kararlıyız. SunExpress’e bize verdiği destekten ötürü teşekkür ediyoruz. Artık deplasmanlara giderken içimiz rahat" diye konuştu.

AA

Haberin Devamı