Spor Trabzonspor'da 2 şok birden

Trabzonspor'da 2 şok birden

Paylaş
Trabzonspor'da 2 şok birden

Trabzonspor'da sezon başında bedelsiz olarak transfer edilen Batuhan Karadeniz ile orta saha oyuncularından Volkan Şen kadro dışı kaldı

Trabzonspor’da sezon başında bedelsiz olarak transfer edilen Batuhan Karadeniz ile orta saha oyuncularından Volkan Şen, dün akşam geç saatlerde disiplinsiz hareketleri gerekçe gösterilerek teknik direktör Mustafa Akçay tarafından kadro dışı bırakıldı. Ligin 2. haftasında Çaykur Rizespor ile oynanan maçta taraftarlarla yaşadığı sözlü diyalog sonrası ağlayarak sahayı terk eden Volkan Şen’in bu tavrı, yönetim tarafından sert şekilde eleştirilmişti. Ancak teknik direktör Mustafa Akçay oyuncusuna sahip çıkarak bir sonraki maçın kadrosuna alarak forma verdi. Yönetimin ise Volkan Şen’in yaptığının cezasız kalmaması yönünde yoğun baskı yapması üzerine futbolcu iki hafta dinlendirildi.

AKÇAY OYNATMAK İSTEDİ ANCAK VOLKAN, “SAKATIM” DEDİ


Bu dinlenme sürecinin ardından Teknik Direktör Mustafa Akçay, Apollon Limassol ile oynanan UEFA Avrupa Ligi maçı kadrosuna Volkan Şen’i dahil etmek istedi. Ancak Akçay, Volkan Şen’in, “Hocam ağrım var ben oynamak istemiyorum” sözleriyle büyük şok yaşadı. Bu olaydan sonra Volkan’a güvenini kaybeden Akçay, futbolcunun antrenmanlarda da isteksiz olduğunu görünce yardımcılarından da onay alarak Volkan’ı kadro dışı bıraktı. Volkan’ın takımdan ayrı olarak çalışmasını isteyen Akçay, bu isteğini yönetime de sundu.

BATUHAN ÖZEL HAYATINA DİKKAT ETMEYİNCE CEZA KAÇINILMAZ OLDU


Trabzonspor ile maç başı anlaştığı için performansı iyi olacağı düşünülen Batuhan Karadeniz’in ise takıma katıldığı günden itibaren hiçbir aşama kaydedememesi teknik direktör Mustafa Akçay’ı kızdırdı. Futbolcunun bu umursamazlığının yanı sıra özel hayatıyla ilgili de sürekli sorunlar yaşaması üzerine Akçay, Volkan Şen ile birlikte Batuhan Karadeniz’i de kadro dışı bıraktı. Her iki futbolcu hakkında verdiği kararı yönetim kuruluna ileten Akçay’a, tam destek geldi. Trabzonspor Yönetim Kurulu’nun ortak bir kararla, “Hiçbir futbolcu Trabzonspor’dan üstün değildir, Trabzonspor’a hizmet etmek istemeyenlerle yolumuza devam edemeyiz” diyerek iki futbolcunun kadro dışı cezalarını onadığı belirtildi. Yönetimin onayının ardından her iki oyuncunun da devre arasında takımdan gönderilmesine kesin gözüyle bakılıyor.

YUNUS EMRE SEL - TRABZON / DHA

Haberin Devamı