Spor Trabzonspor'da gündem Park

Trabzonspor'da gündem Park

Paylaş
Trabzonspor'da gündem Park

Yurt içi transfer çalışmalarında şu ana kadar istediği sonuçları alamayan Trabzonspor, Güney Koreli Park Chu Young'u gündemine aldı

Yurt içinde forvete takviye yapmak için Gaziantepsporul Cenk Tosun ve Bursasporlu Turgay Bahadır ile temaslarını sürdüren bordo-mavililer, bir yandan da gözünü Avrupa’ya çevirdi.

Yardımcı antrenör Şeref Çiçek’in birçok kez takip ettiği, teknik direktör Şenol Güneş’in de yakından tanıdığı Monaco’nun 26 yaşındaki Güney Koreli forvet oyuncusu Park Chu Young, bordo-mavililerin listesine alındı. Fransa’nın Monaco takımının 2 milyon euro bonservis bedeli ödeyerek FC Seoul’den transfer ettiği Park Chu Young için nabız yoklandığı öğrenildi.

KONTENJAN SORUNU

Kadrosunda 11 yabancı oyuncusu bulunan Trabzonspor, yabancı kontenjanında sıkıntı yaşıyor. Hırvat futbolcu Cale’yi henüz elinden çıkaramayan, Jaja’nın ise Arap takımı Al Ahli’ye gitmeye sıcak bakmaması üzerine sıkıntı yaşayan yönetim, Hırvatistan’da kaza geçiren Drago Gabric’in ise sözleşmesini dondurmayı planlıyor.

Cale ve Jaja’nın takımdan tam olarak ayrılması durumunda ise yabancı kontenjanının 8’e düşeceği ve bu durumda Park Chu Young’un transfer edilebileceği belirtildi.

Yerli bir forvet oyuncusunun alınması durumunda ise bu transferin tamamen rafa kalkabileceği öğrenildi.

ADRİAN YARIN İMZALIYOR

Trabzonspor’un Polonya’nın Warşova takımından transfer edeceği Adrian Mierzejewski’nin yarın Trabzon’a gelebileceği bildirildi.

Polonyalı futbolcunun çarşamba günü ise Trabzon’daki Ayasofya Müzesi’nin bahçesinde düzenlenecek törenle 5 yıllık sözleşmeye imza atacağı açıklandı.

Brezilyalı Paulo Henrique’ye de Şamil Ekinci Müzesi’nde imza attıran bordo-mavililer, bundan sonraki transferlerde de aynı yolu izleyeceği ve imza törenleri farklı yerlerde yapacağı bildirildi.

Yunus Emre SEL/DHA

Haberin Devamı