Spor Trabzonspor'da keyifler yerinde

Trabzonspor'da keyifler yerinde

Paylaş
Trabzonspor'da keyifler yerinde

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, kadroyu güçlendirdiklerini belirtti, "Ligde yeniden adımızdan söz ettireceğiz" dedi

Takımına çok önemli takviyeler yaptıklarını belirten Başkan Sadri Şener, "Kilit noktalara önemli isimler aldık. Yabancı oyuncularımız lig başladığında kalitelerini daha iyi ortaya koyacaktır.

Son transferimiz Halil Altıntop’un da yeniden kendisini bulup önemli işler yapacağını düşünüyoruz. Transfer çalışmalarımız sürüyor. Teknik direktörümüz Şenol Güneş’in istediği her takviyeyi, yapmaya büyük özen gösteriyoruz" diye konuştu.

GÜNDEMDE ÇEK FUTBOLCU

Trabzonspor’da transfer çalışmalarında sona gelindiği öğrenildi. Biri yabancı olmak üzere 3 transfer daha yapmayı planlayan yönetimin özellikle savunmaya ve orta sahaya takviye yapmak için girişimlerini sürdürdüğü bildirildi.

Savunmaya alternatif arayışlarını sürdüren yönetim, Çek Cumhuriyeti’nin Slavia Prag takımında forma giyen 22 yaşındaki savunma oyuncusu Ondrej Celustka’yı gündemine aldı.

Ülkesinin gelecek vadeden futbolcuları arasında gösterilen Celustka’nın bonservisi konusunda temas kurulduğu ifade edildi.

Hem stoper, hem de kanat oyuncusu olarak oynayabilen genç yeteneğin bir çok kez izlendiği, hakkında olumlu raporlar verildiği, Çek Cumhuriyeti ümit milli takımında da forma giydiği öğrenildi.

GÖKHAN EMRECİKSİN’E YAKIN TAKİP

Bu arada Barış Özbek’in sakatlanması nedeniyle orta sahada yeni alternatif arayışlarına giren Trabzonspor, Gökhan Emreciksin’i yakın takibe aldı.

Ancak Konyaspor’a konulan transfer yasağı nedeniyle transferin önünde sıkıntı bulunduğu belirtildi. Konyaspor’un transfer yapamadığı için elindeki oyuncuları da kaptırmak istemediği bildirildi.

ADRİAN TAKIMLA ÇALIŞTI

Öte yandan Trabzonspor, yeni sezon hazırlıklarını bu sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Tesislerde yapılan antrenmanda kaleci Onur, sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı olarak koşu yaparken diğer futbolcular kondisyon ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirdi.

Bordo-mavili takımla perşembe günü sözleşme imzalayan Adrian da takımla birlikte çalışmalara başladı. Antrenmanın bir bölümünde yapılan topla çalışmada futbolcuların oldukça neşeli oldukları gözlendi. Antrenmanın ardından futbolculara ayran ikram edildi.

Yunus Emre SEL/DHA

Haberin Devamı