Spor Trabzonspor'da tek hedef 3 puan

Trabzonspor'da tek hedef 3 puan

Paylaş
Trabzonspor'da tek hedef 3 puan

Turkcell Süper Lig'de son 3 haftayı beraberlikle kapatarak Trabzonspor, yarın sahasında Gençlerbirliği'ni yenerek çıkışa geçmek istiyor

Kulüp asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, ligin ikinci yarısında art arda maçlar kazandıklarını ancak son 3 maçta iyi futbol sergilemelerine rağmen berabere kalarak puan kaybettiklerini kaydetti.

Gençlerbirliği maçıyla çıkışa geçmek istediklerini ifade eden Hacısalihoğlu, "Ligde her takım puan kaybedebiliyor. İyi bir galibiyet serisiyle ligde daha farklı bir yere gelebiliriz. Bu nedenle ilk olarak önümüzdeki Gençlerbirliği maçını kazanmak istiyoruz" dedi.

YATTARA VE TAYFUN DIŞINDA EKSİK YOK

Bordo-mavili takımda uzun süredir sakatlıkları bulunan Yattara ve Tayfun’un haricinde eksik oyuncu bulunmuyor. Karadeniz ekibinin yarınki karşılaşmaya Onur, Ömer, Egemen, Giray, Cale, Serkan, Colman, Selçuk, Engin (Gabriç), Alanzinho ve Umut.

CALE’YE SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ KUTLAMASI

Bu arada bordo-mavililerin Hırvat oyuncusu Hrvoje Cale’ye, 25. doğum günü dolayısıyla teknik heyet ve takım arkadaşları tarafından sürpriz doğum günü partisi düzenlendi.

Milli takım kampı sonrası kente dönen Cale, düzenlenen yaş günü kutlamasının kendisini çok mutlu ettiğini belirterek, takım arkadaşlarına ve teknik heyete teşekkür etti.

Haberin Devamı